نمايشگاه يكسالانه بيلدكس كيش ميتواند محيطي را فراهم سازد تا نيازهاي صنعت ساختمان در كشور را بتوان در آن يافت و كيفيت را به اين صنعت بزرگ در ايران تزريق كرد.

مديرعامل شركت نت ماشين كه يكي از شركت‌هاي حاضر در نمايشگاه صنعت ساختمان در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه بيلدكس حركت ارزشمندي است كه مي‌تواند تمامي فعالان اين صنعت را دورهم گرد آورد گفت : برگزاري چنين نمايشگاه‌هايي مي‌تواند شفافيت و كيفيت را در محصولات صنعت ساختمان پديد آورد. حضور شركت‌هاي خارجي و ورود تكنولوژي روز صنعت ساختمان در كشور مي‌تواند اعتلاي اين صنعت را دربرداشته باشد.

در خصوص فعاليت شركت نت ماشين در نمايشگاه بيلدكس گفت: اين شركت در زمينه ساختمان‌هاي پيش ساخته در قالب ويلايي، اداري، صنعتي و ... كه به صورت كاملا پيچ و مهره‌اي و با استفاده از متريال گالوانيزه فعاليت دارد.

وي افزود: در بحث ساختمان سازي نوين دغدغه امروز فعالان اين صنعت زلزله است. اين ساختمان‌ها به دليل سبك بودن در مقابل زلزله تا 8 ريشتر مقاوم است و اين مطابق مبحث 19 ساختمان سازي در كشور است.

مدير عامل نت ماشين ادامه داد:اين ساختمان‌ها در بحث انرژي نيز گوي سبقت را از ساختمان‌هاي سنتي ربوده‌اند و به دليل عايق بودن تمامي ساختمان اتلاف انرژي در اين ساختمان‌ها وجود ندارد.

گفتني است شركت نت ماشين در حاشيه اين نمايشگاه، ساختماني پيش ساخته را در دست بهره‌برداري دارد كه علاقمندان و فعالان اين صنعت مي‌توانند از اين ساختمان بازديد داشته باشند./س

برچسب ها: صنعت ، ساختمان ، بیلدکس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار