'حمیدرضا خلیلی' در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن با اشاره به اینكه همه تولیدكنندگان حوزه كشاورزی شهرستان دماوند نمونه هستند، اظهار داشت: در سالی كه توسط مقام معظم رهبری سال 'تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' نام گرفته، همه كسانی كه در راستای تحقق اهداف بخش كشاورزی فعالیت و تلاش می كنند، نمونه و قابل تقدیر هستند.
وی افزود: نمونه های شهرستانی بصورت تصادفی انتخاب و به استان معرفی شده اند و خوشبختانه تمامی بهره برداران بخش كشاورزی تلاش وافری را در عرصه تولید از خود نشان داده اند و كسب رتبه های استانی و ملی در چند سال اخیر، خود دلیلی مستدل و مستند بر این ادعاست.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان دماوند، خاطر نشان كرد: نهاد متولی كشاورزی شهرستان در نظر دارد تا با برگزاری نشست های صمیمی پیاپی، از تجربیات و یافته های نوین تولیدكنندگانی كه حائز رتبه برتر استانی و ملی شده اند استفاده نماید تا انشا الله شاهد رشد و شكوفایی هر چه بیشتر در این بخش حیاتی تامین امنیت غذایی كشور باشیم.
خلیلی تفكر افزایش میانگین تولید را در سال تولید ملی یكی از اهداف بخش كشاورزی عنوان و خاطر نشان كرد: میانگین تولید سیب كشوری در هر هكتار 15 تن است ولی میانگین تولید سیب شهرستان دماوند در هر هكتار 35 تن یعنی بیش از دو برابر كشوری است كه با روش های نوین می توان حتی به عملكردهای بهتری دست یافت.
وی افزود: شهرستان دماوند در شاخص های تعیین شده در بخش طیور و باغبانی رتبه دوم استانی و در بخش زراعت نیز رتبه نخست را به خود اختصاص داده است بطوریكه 30 درصد از محصولات باغی، 15 درصد گوشت قرمز، 43 درصد گوشت ماهی، 52 درصد عسل و 100 درصد ملكه زنبور عسل استان تهران را تامین می كند.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان دماوند تمامی این امتیازات را افتخاری از سوی تولیدكنندگان برای شهرستان دانست و گفت: تولیدكنندگان پر تلاش و جهادی این منطقه در 17 هزار و 500 هكتار از اراضی كشاورزی و 175 هزار هكتار از اراضی ملی و مستثنیات توانسته اند موفق به كسب ابن رتبه ها شده و قطعا با استفاده از روش های نوین و علمی می توان این افتخارات را گسترش داد.
خلیلی از نظام صنفی، تعاونی ها و شركت های بخش كشاورزی كه در راستای رسیدن به اهداف این بخش با همت گام های بلندی برداشته اند، قدردانی كرد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری كه ' مؤمن بودن تنها كافی نیست، پیروزی مجاهدت، خطرپذیری و صبر نیاز دارد'، خاطر نشان كرد: تولید كنندگان بخش كشاورزی قطعا همچون همیشه منویات معظم له را سرلوحه كار و فعالیت خود قرار می دهند تا شاهد رشد و تعالی اخلاقی و تولیدی در این عرصه باشیم و گامی راسخ برای رسیدن به سر منزل مقصود برداریم.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان دماوند حفظ منابع، اقتصادی كردن و پایداری در تولید را از اهداف مهم و اصلی بخش كشاورزی برشمرد و گفت: با انتقال یافته ها و تلاش برای افزایش میانگین تولید می توان شاهد افزایش درآمد در واحدهای تولیدی بود./س