عليرضا اسحاقي كارگردان سينما و تلويزيون در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص تاثير تلويزيون بر فرهنگ خانواده ها و جامعه نو گفت: براي جلوگيري از نفوذ فرهنگ بيگانه و غير ديني در كشور كه توسط شبكه هاي خارجي انجام مي شود ميتوان با تقويت بنيان هاي ديني و مذهبي و سياسي، امنيت رواني جامعه را بالا برد. براي اين منظور رعايت زيرساخت هاي اصلي جامعه اعم از اقتصادي و اجتماعي و سياسي ضروري است.
وي ادامه داد: با توجه به استفاده دشمن از نقاط ضعف برنامه هاي شبكه هاي داخلي لازم است كمبودها را شناسايي و به اين ترتيب هجمه هاي دشمن را بي اثر كرد.
وي تصريح كرد: اولين و مهمترين اقدام ميتواند تلاش براي رفع اين ضعف ها از حوزهِي فرهنگي باشد زيرا بخش اعظم مشكلات منوط به همين حوزه است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: البته گاه اين بستر دستخوش اهداف افرادي مي شود كه به خاطر منافع شخصي خود منافع عمومي را زير سوال مي برند كه تكرار اين وضعيت فاجعه بار است.
اسحاقي در خصوص تاثير تبليغات و برنامه سازان ابراز داشت: اين امر مستلزم وجود كارشناساني به منظور تبليغ براي تمامي اقشار جامعه و همهي گروه هاي سني از كودك و نوجوان تا بزرگسال است.
وي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر تعداد شبكه هاي داخلي افزايش يافته اما اين تعداد شبكه ها در صورت كمبود برنامه هاي خوب ايده آل نبوده و به طور قطع شبكه ي ضعيف تاثيري در اين راستا نداشته و به همين منظور بايد زير ساخت ها را براي تقويت روز افزون فراهم كنيم.
اسحاقي با اشاره به اين كه تلويزيون رسانه اي انسان ساز است اظهار داشت: با به كارگيري افراد كارشناس در اين حوزه نگاه واقع بينانه به آثار، ارائه ايده هاي مناسب و در نظر گرفتن نياز واقعي مردم و نه نيازهاي شخصي خود، ميتو ان گامي مثبت در اين راستا برداشت.
اسحاقي در پايان با بيان اين كه تلويزيون تاثير بسزايي در گردآوري افراد خانواده به دور هم دارد، تصريح كرد: با تحقيق درست و توجه به پارامترهاي فني مانند نور و رنگ و صدا، ارائه برنامه هايي با رويكرد آسيب شناسانه و توجه به دغدغه هاي مردم كه يك نگاه هم به آينده داشته باشد ميتوان تاثير تلويزيون در اين جريان را افزايش داد./ي2