کود خنک نگه داشتن ریشه در ختان ،آلوده نشدن آبهای زیر زمینی است

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان دکتر مهرپو یان کارشناس جهاد کشاورزی زنجان گفت:ورمی، کرمی است که به صورت  حلقه ای شکل بارانی است و باقیمانده محصولات غذایی وحتی روزنامه را نیز مصرف می کند ومواد دفع شده از این کرم به صورت کود در اختیار کشاورزان قرار می گیرد
دکتر مهرپو یان در خصوص مزایای کود ورمی ،کود افزود  :از جمله مزایای این کود خنک نگه داشتن ریشه در ختان ،آلوده نشدن آبهای زیر زمینی است
وی خاطر نشان کرد:یکی ار مشکلات این تولید اطلاع نداشتن کشاورزان از این کود است که باید به کمک رسانه ها وصدا وسیما اطلاع رسانی بیشتری در این زمینه شود کارشناس جهاد کشاورزی بیان کرد:3واحد عمده به طور مداوم کود کرمی را تولید می کنند  که هزینه ای بالغ بر 24هزار تومان برای هرجعبه می باشد ./س
 
برچسب ها: تولید ، کود ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.