آیا با خواص برگ مو آشنایی دارید؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک برگ مو حاوي مقداري ساكاروز، ويتامين A ، ويتامين C ، پتاسيم و برخي اسيدهاي خوراكي است و اگر بيش از نيم تا يك ساعت پخته شود به ميزان زيادي از ويتامين C آن كاسته مي‌شود، ولي تركيبات ديگرش كمتر دستخوش تغييرات مي‌شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران اين برگ به دليل پتاسيم و اسيد «تارتاريك»، ادرارآور خوبي است و سموم بدن را از طريق كليه‌ها دفع مي‌كند. «تارتاريك» باعث طعم ترش انگور و برگ مو مي‌شود و خاصيت آنتي‌اكسيدان‌ها را تشديد مي‌كند.برگ مو به دليل تركيبات ضدعفوني‌كننده، دستگاه گوارش را پاك كرده و براي رفع يبوست مفيد است. به كبد كمك مي‌كند و در رفع نقرس و زردي موثر است. تركيبات موجود در اين برگ‌ها اختلالات گردش خون را رفع كرده و مصرف آن در دوران يائسگي توصيه مي‌شود.  ساقه‌هاي جوان و سبز رنگ آن براي درمان بواسير مفيد است و دم‌كرده اين برگ‌ها اسهال خوني را برطرف مي‌كند و بهترين دارو براي رفع حالت تهوع و استفراغ است. پوست قرمز و ملتهب را التيام مي‌بخشد و اشتهاآور خوبي است. اين را هم بدانيد، شاخه‌هاي سبز رنگ مو، همچون برگ‌هايش خواص تغذيه‌اي يكسان و شايد بيشتري دارد./س
برچسب ها: برگ مو ، خاصیت ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.