به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک برگ مو حاوي مقداري ساكاروز، ويتامين A ، ويتامين C ، پتاسيم و برخي اسيدهاي خوراكي است و اگر بيش از نيم تا يك ساعت پخته شود به ميزان زيادي از ويتامين C آن كاسته ميشود، ولي تركيبات ديگرش كمتر دستخوش تغييرات ميشود.
به
گزارش باشگاه خبرنگاران اين برگ به دليل پتاسيم و اسيد «تارتاريك»،
ادرارآور خوبي است و سموم بدن را از طريق كليهها دفع ميكند. «تارتاريك»
باعث طعم ترش انگور و برگ مو ميشود و خاصيت آنتياكسيدانها را تشديد
ميكند.برگ مو به دليل تركيبات ضدعفونيكننده، دستگاه گوارش را پاك كرده و
براي رفع يبوست مفيد است. به كبد كمك ميكند و در رفع نقرس و زردي موثر
است.
تركيبات موجود در اين برگها اختلالات گردش خون را رفع كرده و مصرف آن در دوران يائسگي توصيه ميشود.
ساقههاي
جوان و سبز رنگ آن براي درمان بواسير مفيد است و دمكرده اين برگها اسهال
خوني را برطرف ميكند و بهترين دارو براي رفع حالت تهوع و استفراغ است.
پوست
قرمز و ملتهب را التيام ميبخشد و اشتهاآور خوبي است. اين را هم بدانيد،
شاخههاي سبز رنگ مو، همچون برگهايش خواص تغذيهاي يكسان و شايد بيشتري
دارد./س