به گزارش
سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در اين مطالعه که در دانشگاه ويسکانسن مديسون آمريکا انجام و نتيجه آن در پايگاه اينترنتي نشريه روانشناسي منتشر شد، آمده است: « وقتي نوجواني اين احساس در او شکل مي گيرد که به دليل وابستگي اش به طبقه پايين جامعه برخوردي متفاوت با او مي شود اين احساس سبب بروز تغييرات فيزيولوژيکي در او مي شود و اين امر به مرور زمان سلامت رواني اش را با خطر جدي روبرو مي سازد».
دکتر توماس فولر رئيس گروه مطالعاتي دانشگاه ويسکانسن، نتيجه به دست آمده را اولين نتيجه از خطر تبعيض طبقاتي در جامعه خواند و گفت:«تنش و فشاري که در اثر تبعيض طبقاتي موجود در جامعه بر افراد وارد مي شود تاثير مخرب فقر بر روان انسان را شدت مي بخشد».
فولر در توضيح نتيجه اين تحقيق گفت: « تاثير تبعيض طبقاتي بر روان افراد غالبا تاثيري مخفي است زيرا اين تاثير بيش از هر چيز ناشي از برداشت قرباني از نوع نگاه هاي غير منصفانه جامعه به او و خانواده اوست».
در اين مطالعه شرايط رواني دويست نوجوان زير 17 سال با دريافت نمونه برداري از ادرار ، آزمايش
فشار خون و سطح هورمون هاي آدرنالين و کورتيزون آنها بررسي شد و نتيجه نشان داد هر چه احساس فقر در اين نوجوانان بيشتر باشد احساس اينکه قرباني تبعيض طبقاتي هستند نيز در آنان بيشتر است و هر چه احساس تبعيض طبقاتي در آنان بيشتر باشد وضعيت رواني آنان آسيب ديده تر است و اين امر در بلند مدت سلامت رواني فرد را به مخاطره جدي مي اندازد./عط