دکتر علي اکبر حلالي پدر علم و فناوري اطلاعات ايران با بيان اينکه برخي از فروشگاه هاي زنجيره اي نيز همزمان فروشگاه الکترونيکي دارند به
خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت:برخي از اين فروشگاه ها موفق عمل کرده اند به طوري که توسط صنعت، معدن و تجارت ارزيابي شده و به رسميت در آمده اند.
وي افزود: البته مشکلاتي برسر راه توسعه فروشگاه هاي الکترونيکي وجود دارد که از آن جمله مي توان به پنهاي باند محدود و دسترسي شهروندان اشاره کرد که نمي توانند با کيفيت بالا کالاي مورد نظر خود را مشاهده کنند.
وي ادامه داد: از نظر فرهنگي و تبليغاتي نيز کار زيادي براي معرفي اين فروشگاه ها در سطح کشور انجام نشده و هنوز مردم اطلاع درستي از نحوه خريد و استفاده از اين فروشگاه ها را ندارند.
دکتر جلالي با بيان اينکه در زمينه پرداخت الکترونيکي مشکل خاصي وجود ندارد اظهار داشت: هنوز مردم به اين فروشگاه ها اعتماد ندارند و به راحتي پرداخت الکترونيکي را با آنها به لحاظ امنيتي انجام نمي دهند.
وي اضافه کرد: در حال حاضر مهمترين فروشگاه اينترنتي مربوط به محصولات ايران خودروست که ميليارد ها تومان بروي آن خريد و فروش انجام شده است.
** بيش از 300 فروشگاه مطمئن الکترونيکي در کشور وجود دارد در ادامه دکتر جلالي شهرهايي مثل اصفهان و مشهد را داراي فروشگاه هاي اينترنتي عنوان کرد و گفت: فروشگاه هاي الکترونيکي فرصتي استثنايي هستند که شهرهاي کوچک مي توانند از طريق آنها کالاهاي خود را به کل ايران معرفي کرده و به فروش برسانند که اين کالا از طريق پست به دست مشتري مي رسد.
وي اذعان داشت: با توسعه شهر هاي الکترونيکي که در حال انجام است، پيش بيني مي شود تمام فروشگاه هاي موجود در کشور در آينده الکترونيکي شوند.
پدر علم و فناوري اطلاعات ايران خاطر نشان كرد: بايد هر چه زودتر به سمت فروشگاه هاي الکترونيکي و توسعه آنها حرکت کنيم تا زمينه اشتغال بيشتري را براي افراد فراهم کنيم و هم چنين از رفت و آمد هاي اضافي مردم و ايجاد ترافيم در شهر ها بکاهيم./عط