به
گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ، در حقیقت کلم بروکلی اگر به طور
صحیح پخته شود یک ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف سه تا پنج
نوبت از آن در هفته برای اثر گذاری مفید کافی است .
دانشمندان
طی تحقیقاتی به نتیجه رسیده اند که پختن زیاد کلم بروکلی تاثیر ضد سرطانی
این سبزی مفید از بین می برد اما در عوض پختن جوانه های آن خاصیت ضد سرطانی
آن را دو برابر می کند .
بر
همین اساس بخار پز کردن کلم بروکلی به مدت دو تا چها ر دقیقه بهترین روش
برای حفظ این آنزیم و سایر ریز مغذی های این سبزی است .
در واقع پختن زیاد
موجب تخریب آنزیم های ضد سرطانی موجود در کلم بروکلی می شود ./س