برخی افراد نسبت به برخی میوه ها و سبزیجات دارای دانه های ریز حساسیت دارند.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: برخی افراد نسبت به سبزیجات و میوه های که دانه های ریز دارند دچار حساسیت و آلرژی می شوند.
وی گفت: به عنوان مثال می توان به توت فرنگی، بادمجان و گوجه فرنگی اشاره کرد.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: علت این حساسیت به این نوع میوه ها و سبزیجات این است که بدن بر ضد این مواد، آنتی بادی ترشح می کند.
کیمیاگر متذکر شد: این گونه افراد بهتر است از مصرف این نوع میوه ها و سبزیجات که دانه های ریز دارند احتراز کرده و آن را مصرف نکنند./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.