مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: از آنجا كه تاكنون صادرات محصولات صنعتگران به داخل و خارج از كشور به صورت چمدانی بوده است از این رو رسمی كردن صادرات صنایع دستی در اولویت برنامه های امسال این نهاد قرار دارد.

 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان ، حسنعلی شهركی افزود: همچنین تدابیری برای توسعه صنعت بسته بندی صنایع دستی در سیستان و بلوچستان اتخاذ شده كه بزودی وارد مرحله اجرایی می شود.

وی گفت: اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان برای ترویج صنایع دستی و حمایت از صنعتگران اقدامات مطلوبی در چند ساله گذشته انجام داده است.

 وی بیان كرد: بیش از 40 هزار كارآموز صنایع دستی در سراسر سیستان و بلوچستان طی پنج سال گذشته آموزش دیده و گواهی مهارت صنایع دستی را از اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان دریافت كرده اند.

وی اظهار داشت: سال گذشته سه هزار و 500 كارآموز در 22 رشته صنایع دستی در 16 مركز مستقل اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان آموزش های لازم را فراگرفتند.

وی گفت: پارسال این اداره كل 150 مجوز سه گانه از جمله كارت مهارت صنایع دستی، پروانه تولید كارگاهی و اعلامیه تاسیس كارگاه در سراسر سیستان و بلوچستان برای متقاضیان صادر كرده است. شهركی در مورد بیمه صنعتگران گفت: از سال 89 تاكنون 262 نفر صنعتگر در سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه صنایع دستی قرار گرفته اند.

وی افزود: پارسال نیز از محل تسهیلات مشاغل خانگی به 683 صنعتگر در سیستان و بلوچستان تسهیلات 30 تا 50 میلیون ریالی پرداخت شده است.

مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در مورد بازار فروش صنایع دستی استان گفت: هر سال صنعتگران منطقه در نمایشگاههای استانی و سراسری كه به مناسبت های مختلف برپا می شود، حضور می یابند و محصولات خود را در آنها به قیمت مطلوب به فروش می رسانند.

شهركی اظهار داشت: این اداره كل حتی به صنعتگران اجازه داده است تا محصولات خود را در موزه ها و نمایشگاههایی كه به طور دایم برپا هستند، در معرض فروش قرار دهند. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.