گیاه دارویی قره قاط به روش کشت بافت توسط مبتکر کشورمان به تولید انبوده رسید.

دکتر حسن لو مجری طرح تولید انبوه گیاه دارویی قره قاط به روش کشت بافت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: قره قاط یا سیاه گیله درخچه ای متعلق به خانواده Ericaceae است میوه و برگ بخش دارویی گیاه را تشکیل می دهد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است   و از دیر باز به دلیل اثرات کاهش ديابت، فشار خون، درمان اختلالات بینایی در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می گرفته است.

وی گفت: بررسی عصاره های متانولی مناطق مختلف نشان داد که بیشترین مقدار ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی مربوط به میوه های قره قاط منطقه کلاردشت و اسالم بوده است.

مجری این طرح تصریح کرد: همچنین میوه منطقه کلاردشت از فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری در مقایسه با سایر مناطق برخوردار هستند ولی فعالیت ‌آنتی اکسیدانی منطقه ماسوله از همه مناطق کمتر بوده .

حسن لو خاطر نشان کرد: با توجه به خواص درمانی و غذایی این گیاه با احداث باغ های قره قاط می توان به تولید این محصول با ارزش غذایی و دارویی دست یافت./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.