پژوهشگران مركز تحقيقات جهاد كشاورزي استان اصفهان موفق به توليد چهار رقم بذر جو مقاوم به شوري با کمک پرتو نگاري هسته اي شدند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از اصفهان ، قائم مقام سازمان جهاد کشاورزي استان اصفهان امروز گفت :  توليد و کشت آزمايشي اين ارقام درشهرستان برخوار آغاز شد.
آقاي نصر عملكرد اين ارقام جو  را 20 درصد بيشتر از ارقام قبلي اعلام كرد و افزود: اين ارقام مقاوم شوري با EC=15 (15 هزار ppm-15 هزار ميلي گرم نمک در ليترآب ) است و در هر هکتار آن بيش از پنج تن محصول برداشت مي شود.
وي گفت: اين ارقام  كه به  نام 5 شوري و 4 شوري معرفي شده اند در مناطق كم آب كاشته مي شوند.
آقاي نصر  خشکسالي در استان اصفهان  و کاهش آب و منابع زير زميني را سبب شور شدن آب هاي کشاورزي اين استان دانست و گفت:  در اين راستا توليد انواع بذر مقاوم به شوري در دستور کار مرکز تحقيقات جهاد کشاورزي استان اصفهان است ./ج2

برچسب ها: اصفهان ، تولید ، رقم ، بذر ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.