لاله مقدسی، کارشناس امور تربیتی با بیان اینکه معایب استفاده از سیم کارت های فعلی توسط دانش آموزان کم نیست به
خبرنگار فناوری اطلاعات
باشگاه خبرنگاران گفت: کودکان و نوجوانان زیر 17 سال در برابر امواجی که از گوشی های همراه ساطع می شود بسیار آسیب پذیرند زیرا در فرآیند رشد جسمی آنان تاثیر منفی می گذارد و حتی منجر به کم اشتهایی و عوارض ناشی از آن می شود.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از تلفن همراه برای دانش آموزان اعتیاد آور است اظهار داشت: بسیاری از نوجوانان زمان زیادی را به صحبت کردن با موبایل، ارسال پیام کوتاه و انجام بازی ها صرف می کنند که این امر به علت طولانی شدن در برخی از مواقع سبب بروز اختلالات روانی در دانش آموزان می شود.
* تلفن همراه وسیله ای برای حواس پرتی دانش آموزان در کلاس استدر ادامه مقدسی با اشاره به اینکه یکی از عوارض استفاده از تلفن همران افت تحصیلی دانش آموزان است اذعان داشت: تلفن همراه وسیله ای برای حواس پرتی دانش آموزان در سر کلاس و عدم تمرکز آنان تبدیل شده است که در نهایت موجب یاد نگرفتن دروس و افت تحصیلی و نیز عدم تعادل با معلم و همکلاسی ها می شود.
وی تصریح کرد: استفاده از تلفن همراه می تواند زمینه انحراف دانش آموزان را نیز فراهم کند زیرا هنگامی که یک پیام کوتاه یا تصویر غیر اخلاقی از طریق بلوتوث برای یک دانش آموز ارسال می شود این امکان وجود دارد در همین نقل و انتقالات زمینه انحراف و مشکلات اخلاقی دانش اموزان ایجاد شود.
این کارشناس امور تربیتی خاطر نشان ساخت: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه استفاده از تلفن همراه برای دانش آموزان موضوع بوده و در حال حاضر نیز این ممنوعیت ادامه دارد که این مهم باید در مدارس کشور ما نهادینه شود.
وی یاد آور شد: خانواده ها در عدم استفاده دانش آموزان از تلفن همراه نقش مهمی دارند و باید همکاری لازم را با مدارس داشته و مدیران مدارس نیز جلسات توجیهی برای اولیای دانش آموزان برگزار کنند./ح