روغن يكي از مواد غذايي است كه به دليل ماهيت خود در شرايط گرم و نامناسب مي تواند دچار فساد شيميايي شود.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: يكي از مهمترين عوامل ايجاد فساد، نگهداري مواد غذايي در دماي نامناسب است و توصيه مي شود كه مواد غذايي از جمله شير و فرآورده هاي آن از توليد تا مصرف در دماي يخچال يعني حدود 4 درجه سانتي گراد نگهداري شوند.

سعيده معاني افزود: براي نگهداري كوتاه مدت مواد پروتئيني مانند گوشت، دماي يخچال و براي نگهداري بلند مدت آن دماي فريزر (18 درجه سانتي گراد) پيشنهاد مي شود.

وي تصريح كرد: غذاهايي كه دير فاسد مي شوند مانند برنج يا آرد گندم،‌ اگر در شرايط نامناسب دمايي قرار بگيرند آفت زده مي شوند. بيد برنج و شپشك آرد گندم از فسادهاي رايج هستند.

اين كارشناس تغذيه ادامه داد: حبوبات نيز در شرايط نگهداري گرم، آفت زده مي شوند همچنين بهتر است شير و فرآورده هاي آن، گوشت، انواع سس مايونز در دماي بين 15 تا 20 درجه سانتي گراد نگهداري شوند زيرا دماي نامناسب نگهداري مواد غذايي علاوه بر فساد ميكروبي، فساد شيميايي را هم به دنبال دارد.

معاني خاطرنشان كرد: فرآورده حجيم شده بلغور ذرت مانند پفك و يا انواع چيپس ها از جمله مواد غذايي هستند كه بايد در شرايط مناسب نگهداري شوند./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۴ خرداد ۱۳۹۱
بله ممنون سعي مي كنم رعايت كنم چشم
آخرین اخبار