يك كارشناس تغذيه؛

دیابتی ها، بستني را محتاطانه مصرف کنند

يك كارشناس تغذيه گفت: شكر موجود در بستني جزء قندهاي ساده محسوب مي شود بنابراين مصرف بي رويه آن مي تواند موجب افزايش قند خون خصوصا در افراد ديابتي شود.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، يوسف نقيايي ضمن بیان این مطلب گفت: بستني در طبقه بندي جزء گروه شير و لبنيات قرار مي گيرد و ميزان انرژي موجود در آن حدود 200 كيلوكالري است.

وي ادامه داد: با توجه به اينكه يكي از تركيبات اصلي بستني شكر است، ميزان كربوهيدرات موجود در آن بالاست و بسته به محل ساخت و كارخانه سازنده بين 20 تا 30 درصد است.

این کارشناس تغذیه تصريح كرد: همچنين به دليل وجود شير در بستني حاوي 4 درصد پروتئين و مقداري چربي كه بسته به محل ساخت (5 تا 10 درصد) متغير مي باشد و از اين لحاظ مي تواند تامين كننده خوبي جهت مقداري پروتئين و انرژي مورد نياز در افراد شود. ضمن اينكه بستني بسياري خواص موجود در شير را از قبيل  وجود كلسيم و ساير ريز مغذي ها دارا است.

وي خاطرنشان كرد: نكته بسيار مهم در مصرف بستني رعايت حد اعتدال به منظور عدم دريافت كالري زياد و پيشگيري از اضافه وزن و چاقي است.

نقيايي افزود: نكته مهم ديگر در اين رابطه توجه به وضعيت بهداشتي بستني است خصوصا بستني هاي سنتي كه مي تواند زمينه بروز ابتلا به آلودگي هاي انگلي و كليفرم را بوجود آورد./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار