به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از کرمان:
از کوچه های کودکی می گذرم ، وارد دنیای بزرگترها می شوم ، جان می گیرم و بزرگ می شوم.
روزگاری کودکی ناتوان بودم و اکنون جوانی برومند ، من همچنان بزرگ می شوم ، رشد می کنم و قد می کشم ، اما تو روز به روز شکسته تر و کوچکتر!
دستانت می لرزد و پایت می لنگد.
تو از جوانیت می گذری تا من جوان شوم ، از خوشیَت می زنی تا خوش باشم.
تو همیشه کار می کنی تا من آسوده باشم ، سختی می کشی تا راحت شوم.
آری تو بهترین بابای دنیایی ، تو گل سرسبد همه ی باباهایی.
تغییرات لحظه لحظه ی چهره ات را می بینم ، می بینم چطور خطوط پررنگ ، روی چهره ات نقاشی می شود ، می بینم چطور گرد پیری ، روی صورتت پاشیده می شود، می بینم چطور شکسته می شوی ، ردِ بي رحمِ گذرِ زمان ، هر بار چين هاي عميقی بر چهره ات به جای می گذارد و برف سفيدي بر موهايِ سياهت می نشیند ، چشمانت کم فروغ می شود و گاهی حتی مرا نمی شناسی ، من بزرگ می شدم و تو پیر، من شکفته می شوم و تو پژمرده !
تکیه گاه وجودم ، بودنت بودن من است ، خنده ات دلخوشی همیشگیم و وجودت چراغ راه زندگیم است.
گاهی آرزو می کنم کاش می توانستم جلوی پیری ات را بگیرم ، کاش می شد ساعت ها را نگه داشت تا همیشه سالم ، قوی و استوار بمانی، مانند تمام سالهایی که در کنارم ، قوی و استوار بودی!
پدرم ، چینهای صورتت، نقشه ی سالهایِ کودکیِ من است. نقشه ی روزهایِ شیرینِ دیروز ، نقشه ی ماههایِ پُر کارِ امروز ، نقشه ی سالهای نیامده ی فردا.
پدرم ، دستان پینه بسته ات برایم ارمغانیست از ، روزهایِ سختِ دیروز، از صبوری هایِ امروز و از امیدهایِ فردا.
پدرم، بی تو آسمانِ وجودم ابریست ، بی تو دلِ دریاییم طوفانیست
بی تو شاید نباشم مَن ، بی تو شاید نباشد شهر ، بی تو اصلا ، دنیا تکراریست ، با تو اما من ، صاحب جهانم.
پدرم ، میخواستم در باره ات بیشتر بنویسم گفتم :یداللهی ، دیدم علی (ع) است . گفتم: نان آورِ شبانه ی کوچه های دلم هستی ، دیدم علی (ع) است . خلوص تو در عشق ورزیدن را نوشتم و روح تو را از هر طرف پیمودم ، به علی (ع) رسیدم . آنگاه دریافتم که تو ، نور جدا شده ای از آفتاب علی (ع) هستی ، پدرم تو گرما بخش خانه ما هستی .
مهربانم:
نگاهت معنویت، وقارت انسانیت،صلابتت حرکت،طمانینه ات تفکر و بالاخره بیانت عروج می بخشد. تو را می ستایم و دستان پرمهرت را می فشارم.
دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمر جاویدان بماند
خدارا می دهم سوگند بر عشق هر آن خواهی برایت آن بماند
تنت سالم ، سرایت سبز باشد برایت زندگی آسان بماند
خسته ترین مهربان عالم روزت مبارک./س
گزارش از : مریم بهادری