به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري پرس تي وي؛ ريزش دانشجويي در آمريكا با 7 درصد رشد نسبت به سال 2001 به 30 درصد افزايش يافته است.
بر اين اساس؛ دانشجوياني كه موفق به دريافت وام در سال 2009 شده بودند، به دليل عدم پرداخت آن از دريافت مدرك فارغ التحصيلي محروم شده اند و تحصيلات خود را نيمه كاره رها كرده اند.
ريزش دانشجويان به شرايطي اطلاق مي شود كه دانشجو به دليل مشكلات متعدد از جمله مشكلات مالي قادر به ادامه تحصيل نبوده و از آن انصراف مي دهد.
ريزش دانشجويان، زنگ خطري براي اقتصاد آمريكا است؛ چرا كه تداوم اين روند مي تواند بر ميزان جمعيت بيكار كم سواد بيفزايد و نرخ بيكاري در آمريكا را تا چند برابر افزايش دهد.
از سوي ديگر، درآمد اندك آنها مي تواند تقاضا براي وامها را افزايش دهد.
براساس اين گزارش؛ درصد دانش آموزاني كه به وام براي ادامه تحصيل روي آورده اند، در 20 سال گذشته افزايش يافته است. قروض يك دانشجو در سال 23 هزار دلار است كه مي تواند تا 50 هزار دلار افزايش يابد.
در 10 سال گذشته، هزينه تحصيلات عالي تا 72 درصد افزايش يافته و به همين صورت ميزان ريزش دانشجويي و بدهيهاي آنها تا يك تريليون دلار افزايش يافته است.
قروض دانشجويي در حالي به يك تريليون دلار رسيده كه بسياري از دانشجويان آمريكايي از حداقل كمكهاي دولتي بهره مي برند.
گفتني است؛ دانشجويان آمريكايي براي دريافت مدرك تحصيلي فوق ديپلم، بايد تا 41 هزار دلار به طور متوسط هزينه كنند.