به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان؛ حبیب رئیسی اظهار داشت: در روش خوشهبندی درختان خرما که به گویش محلی به آن "مَچ بَند" میگویند، خوشههای اضافی این نخلها حذف و خوشههای دارای دانههای درشت به وسیله طنابهای بافته شده از الیاف نخل به تنه درخت بسته میشود.
وی افزود: در هر درخت خرما، 10 تا 12 خوشه برای محصول دهی بهتر آرایش و خوشههای اضافی قطع و برای خوراک دامها استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر بیان داشت: در شهرستان نیکشهر، 6 هزار و 250 هکتار نخلستان وجود دارد که بیش از 60 رقم خرما از این نخلستانها تولید میشود.
رئیسی گفت: پیشبینی میشود، امسال از نخلستانهای نیکشهر بیش از 30 هزار تن انواع خرما برداشت و به بازارهای داخل و خارج از کشور صادر شود./س