به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران از اصفهان ، معاون جهادکشاورزي استان اصفهان گفت : برداشت جو در مناطق گرمسير اين استان از جمله اردستان ،کاشان و نايين آغاز شده است و تا پايان تير در مناطق سردسير استان ازجمله فريدن ، چادگان، فريدونشهرو سميرم ادامه خواهد داشت.
آقاي نصراصفهاني با اشاره به اين که پارسال از مزارع استان اصفهان 185 هزارتن جو برداشت شدافزود : پيش بيني مي شود امسال اين ميزان با افزايش 20 درصدي نسبت به پارسال ، به 225 هزارتن برسد .
استان اصفهان با 53 هزارهکتار مزارع جو ، رتبه نخست کشور را در عملکرد توليد درواحدسطح به خود اختصاص داده است.
مقوي بودن ، خاصيت نرم کنندگي ، مفيد بودن براي نقرس ، مناسب بودن براي مبتلايان به تب و کم خوني و سوء هاضمه از جمله خواص جو است./ج2