کار تدوین فیلم کوتاه داستانی «نقطه آبی کم رنگ» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر آغاز شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، گروه سازنده‌‌ی این فیلم به کارگردانی کیوان تقیه کار تصویربرداری فیلم را از اسفندماه سال گذشته آغاز کردند و اکنون پس از پایان فیلم‌برداری کار تدوین آن به بهنام شکیبا و جلوه‌های ویژه آن نیز به محمد زرین‌پور از جوانان هنرمند این حوزه سپرده شده است.
به گفته‌ی مجری طرح، کار ساخت فیلم "نقطه‌ی آبی کمرنگ" تابستان امسال به پایان می‌رسد و قرار است در مراسمی رسمی با حضور مسوولان و هنرمندان استان و مسوولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فیلم، رونمایی و از عوامل گروه سازنده قدردانی شود.
محمد علی یزدان‌شناس این فیلم را  سومین تولید واحد فیلم کانون بوشهر دانست و گفت: نخستین تولید استان با عنوان «فرصت باقی است» به کارگردانی حسن خمسه 5 سال قبل و دومین فیلم کانون نیز در خرداد ماه 1388 با عنوان « رویا » به کارگردانی کیانوش قنبری تولید شد.
کارشناس هنری کانون استان بوشهر و مجری طرح فیلم در جریان بازدید از مراحل تدوین فیلم گفت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی در عرصه‌ی هنر و فرهنگ است و خوشحالیم که توانسته‌ایم از نیروهای جوان و پرانرژی استان برای تولید فیلم در سطح کاملاً حرفه‌ای بهره ببریم.
وی ضمن قدردانی از مدیر کانون استان بوشهر افزود: کانون استان از اوایل سال 90 در فکر تولید چنین اثری بود که سرانجام فیلم نامه این پروژه، آبان‌ماه به امور سینمایی ارسال و در شورای سینمایی مطرح و خوش‌بختانه به تصویب رسید که در این زمینه باید از آقای گنج کریمی معاون  تولید و خانم میرهادی، مدیر امور سینمایی کانون تشکر کنیم.
کیوان تقیه، کارگردان فیلم کوتاه داستانی «نقطه آبی کم رنگ» نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیر و کار‌شناس هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر، در باره‌ی ماجرای این فیلم گفت: قصه فیلم کوتاه داستانی «نقطه آبی کم رنگ»، روایت زندگی دختر بچه‌ای به نام باران است که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کند و پدر این دختر برای مداوای فرزند خود دست به هر کاری می‌زند تا این‌که.../ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار