آمارهاي جديد نشان مي دهد كه خودكشي در ميان مردم انگليس از زمان بروز بحران اقتصادي در اين كشور به طور متوسط 15% رشد داشته و اين در حاليست كه در برخي مناطق اين رشد به 50% نيز رسيده است.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري ديلي‌ميل؛ موارد خودكشي در اين كشور از زمان بروز بحران اقتصادي كه با خود افزايش بيكاري و ورشكستگي را به دنبال داشته، به مرحله هشدار رسيده است.

براساس اين مطالعه‌آماري؛ حدود 3471 نفر در اين كشور سال گذشته به زندگي خود پايان داده اند كه اين رقم در مقايسه با آمار سال 2007، حدود 15% افزايش داشته است.

اين ارقام زماني نگران كننده تر مي شود كه در برخي مناطق شمار خودكشي هاي گزارش شده، دوبرابر اين رقم است. حال آنكه در شهرهاي مرفه نشيني مانند لندن و حومه آن، اين آمارها به 50% نيز مي رسد.

با انتشار اين آمارها، شب گذشته كارشناسان و روانشناسان دليل اصلي اين اقدام تاسف آور را نرخ بسيار بالاي بيكاري، بازپس گيري ملك افراد توسط بانكها و ورشكستگي شركت هاي خصوصي يا دولتي كه با اخراج تعداد زيادي از كارمندان همراه است، عنوان كرده اند.

اين كارشناسان همچنين هشدار داده اند كه با چشم انداز نه چندان اميدواركننده حال حاضر اين وضعيت از اين بدتر نيز خواهد شد.

در زمان بحران اقتصادي افراد بيشتر مستعد بيماريهايي با زمينه استرس و افسردگي هستند و نداشتن اميد به‌ آينده و چشم انداز روشني از وضعيت اقتصادي خانوار افراد را به فكر خودكشي و پايان دادن به زندگي شان مي اندازد و اين در حاليست كه سياست هاي غلط دولتي به اين وضعيت بحران و نگراني ها، دامن مي زند.

در اين ميان، نداشتن امنيت شغلي نيز از مشكلاتي است كه فشار زيادي بر ذهن و روح افراد وارد مي آورد، بطوريكه مي تواند مسبب بسياري از بيماريهاي جسمي و رواني شود.

اين‌ آمارهاي نگران كننده، با روند رو به رشد خود مي تواند زنگ خطري براي مقامات و مسئولين اين كشور باشد؛ زيرا اقتصاددانان بر اين باورند كه هنوز تاثيرات كامل بحران اقتصادي در جامعه رخ ننموده است.

پروفسور "روي اكانر" استاد دانشگاه استرلينگ و عضو گروه تحقيقاتي اين مطالعه آماري، در اين باره مي گويد: "وجود چنين آمارهايي در چنين شرايط سخت و بحران زده اقتصادي، چندان دور از انتظار نيست؛ بطوريكه احتمال خودكشي يك فرد بيكار كه اميدي به‌ آينده زندگي خود و تامين حداقل هاي زندگي خود را ندارد، دو برابر كسي است كه حداقل يك شغل هرچند معمولي را دارد.

نگراني درباره افزايش بدهي ها، عدم توانايي مالي در پرداخت صورتحساب هاي ماهيانه و فشار مالي به خانواده افراد را به فكر آخرين راه حل براي فرار از اين مشكلات مي اندازد.

ما به عنوان مردم و مسئولين اين جامعه، موظفيم قشر آسيب پذير آن كه اين روزها روز به روز بر تعداد آنها افزوده مي شود، را حمايت مي كنيم.

اما مسئولين و دولت انگليس با صرف هزينه هاي هنگفت براي مقاصد جنگ طلبانه و حمايت از آمريكا، بي توجه به شرايط بد اقتصادي مردم هيچ توجهي به حق مردم به عنوان شهروندان اين جامعه ندارند و همچنان به سياست هاي مخرب اقتصادي خود ادامه مي دهند.

براساس اين گزارش؛ آمار خودكشي ها در وست ميدلنز از سال 2007، 24%، در لندن 24%، در مناطق شرق و جنوب شرق اين كشور 21% و جنوب غربي آن 23% افزايش داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار