به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد عبدالله خشوعی در جمع خبرنگاران گفت: در ساختو ساز و معماری شهرهای اسلامی نه تنها نظر مسئولان و معماران بلکه نظر مردم به خصوص قدیمیترها در ساختوساز معماری شهر مقدس مشهد می تواند تاثیرات به سزایی داشته باشد.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: در واقع باید تعاملات بومی و ملی در شهرها و کلانشهرها به وجود آید و با نگرش متفاوتی به نماهای معماری سطح شهر نگاه شود.
وی ادامه داد: به نظر میرسد رابطه بین صورت و معنا در حال فراموشی است و این مهم در استفاده از معماری مدرن روز جهان در شهرهای اسلامی و به خصوص مذهبی ایران، قابل مشاهده است.
خشوعی ادامه داد: در واقع باید بگردیم و روح معماری اسلامی را در کالبد بناهای سطح شهر دمیده و معماری اسلامی را با رونقی افزونتر احیا کنیم.
استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اضافه کرد: قدیمیترها بازگشتی به تاریخ هستند و استفاده از تجربیات آنها دستیابی به علمی فراموش شده از شاخههای معماری است.
وی خاطرنشان کرد: باید فکر خوب پیاده و استفاده شود، امروز تفکر به معماری اسلامی کم شده و جوانان با توجه به شرایط معماری امروز به دنبال چیزهای جدید هستند.
خشوعی در پایان گفت: رسانهها به خصوص صدا و سیما باید در رابطه با موضوع و اهمیت معماری اسلامی بیشتر مانور داده و سعی کنند با تهیه برنامهها، دغدغهی هویت معماری اسلامی مشهد را بررسی و فکری برای آن بیاندیشند چرا که این نوع معماری باعث افزایش و جذب توریسم می گردد. /س