بهتر است با مواد غذایی که سبب تشدید افسردگی می شوند آشنا شوید.

شقایق احمدی، کاشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: افراد افسرده باید از انواع مواد غذایی که می تواند سبب تشدید افسردگی شوند ازجمله شکر و آرد سفید اجتناب کنند چرا که باعث افزایش و کاهش ناگهانی قند خون و تشدید افسردگی می شود.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.
احمدی تصریح کرد: افراد افسرده برای پرهیز از تشدید افسردگی خود باید از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده مانند مارگارین، پی(دمبه) و غذاهای خیلی سرخ شده پرهیز کنند.
وی خاطرنشان کرد: از مصرف الکل و کافئین و نیکوتین نیز باید اجتناب کنند./عط

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار