به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران ، 'مرتضی سلطانی' دیروز در همایش معرفی شخصیت صنعت غذای سال 90 ، گفت: صنعت غذا از تمام قابلیت های لازم برای ایفای نقش موثرتر در اقتصاد كشور برخوردار است و باید در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی این مزیت جدی تر گرفته شود.
وی در این مراسم كه با حضور رییس سازمان ملی استاندارد، جمعی از مدیران، بزرگان و پیشكسوتان صنعت غذای كشور در محل مركز آموزش های صنعت غذا برگزار شد، افزود: اگر بخواهیم اقتصاد پویاتری داشته باشیم و تولید را به عنوان مهمترین ركن در جهش اقتصادی در نظر بگیریم، قطعا صنعت غذا تمامی این قابلیتها را دارد.
وی تصریح كرد: این سرزمین به واسطه توانمندیها و مزیتهایی كه در منابع اولیه، فنآوری و نیروی انسانی دارد، قادر است در صنعت غذا، پیشگام منطقه بوده و در سكوهای بالاتری در سطح جهانی قرار گیرد.
سلطانی با تأكید بر نقش مدیریت تولید محور و دانشگرا در تجلی جایگاه صنعت غذا افزود: مواد و منابع اولیه و ماشینآلات حداكثر 25 درصد سهم در فرآیند تولید دارند، اما این نیروی انسانی است كه 75 درصد از موفقیت را محقق میسازد.
در این همایش همچنین اعلام شد؛ بر اساس نظر سنجیهای انجام شده از سوی انجمن ملی صنایع غذایی ایران از بزرگان و پیشكسوتان صنایع غذایی كشور نایب رییس خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران به عنوان شخصیت صنعت غذای ایران انتخاب شده است.