نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران معتقد است: شكوفایی صنعت در سال تولید ملی به اعمال مدیریتی تولید محور و دانش گرا با اتكا و اعتماد به نیروی انسانی امكان پذیز است.


به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران ، 'مرتضی سلطانی' دیروز در همایش معرفی شخصیت صنعت غذای سال 90 ، گفت: صنعت غذا از تمام قابلیت های لازم برای ایفای نقش موثرتر در اقتصاد كشور برخوردار است و باید در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی این مزیت جدی تر گرفته شود.

وی در این مراسم كه با حضور رییس سازمان ملی استاندارد، جمعی از مدیران، بزرگان و پیشكسوتان صنعت غذای كشور در محل مركز آموزش های صنعت غذا برگزار شد، افزود: اگر بخواهیم اقتصاد پویاتری داشته باشیم و تولید را به عنوان مهمترین ركن در جهش اقتصادی در نظر بگیریم، قطعا صنعت غذا تمامی این قابلیت‏ها را دارد.

وی تصریح كرد: این سرزمین به واسطه توانمندی‏ها و مزیت‏هایی كه در منابع اولیه، فن‏آوری و نیروی انسانی دارد، قادر است در صنعت غذا، پیشگام منطقه بوده و در سكوهای بالاتری در سطح جهانی قرار گیرد.

سلطانی با تأكید بر نقش مدیریت تولید محور و دانش‏گرا در تجلی جایگاه صنعت غذا افزود: مواد و منابع اولیه و ماشین‏آلات حداكثر 25 درصد سهم در فرآیند تولید دارند، اما این نیروی انسانی است كه 75 درصد از موفقیت را محقق می‏سازد.

در این همایش همچنین اعلام شد؛ بر اساس نظر سنجی‌های انجام شده از سوی انجمن ملی صنایع غذایی ایران از بزرگان و پیشكسوتان صنایع غذایی كشور نایب رییس خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران به عنوان شخصیت صنعت غذای ایران انتخاب شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار