خوردن ناخن از دو سالگی در افراد دیده می شود که این عارضه نماینده اضطراب در افراد است.

دکتر فربد فدایی، متخصص روانپزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: جویدن ناخن جز اختلالات عادتی در کودکان است که ناشی از احساس عدم امنیت و یا کم توجهی در فرد ایجاد می شود، گاهی عارضه خود را به صورت مکیدن شست، مکیدن ناخن های پا، جویدن لب ها و یا کندن پوست لب بروز می کند.

وی با بیان اینکه ریشه اضطراب زمانی شروع می شود که کودک کم توجهی از سوی مادر احساس می کند تصریح کرد: اضطراب در کودکان زمانی افزایش می یابد که کودک احساس گرسنگی و یا نیاز به صمیمیت مادر دارد کم توجهی از طرف مادر باعث ایجاد استرس در کودک می شود.

وی افزود: نگرانی از طریق لحن صدای مادر، ضربان قلب، و از طریق بدن مادر به کودک انتقال می یابد.

فدایی به شیوه های درمانی بیماری اشاره کرد و گفت: در درجه اول از آنجائیکه ریشه اضطراب در کودک کم توجهی مادر به طفل خود می باشد مادر باید از طریق نوازش بازی کردن به انتقال محبت بپردازد که این امر باعث کاهش اضطراب در کوک می شود.

وی در ادامه افزود: از دیگر راهکارهای درمان می توان به مالیدن مواد تلخ برروی ناخن، ایجاد شرایط شاد و محیطی که باعث شود فرد توجه خود را به مسائل دیگر معطوف کند اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر این عارضه بهبود نیابد تا بزرگسالی ادامه می یابد و مهمترین عامل برای برطرف کردن عارضه توانایی خود فرد است./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار