به گزارش باشگاه خبرنگاران؛مراسم اختتاميه هجدهمين دوره جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي جوانان 22 شهريور 1390 با حضور هنرمندان و مسئولان در تالار "فخرالدين اسعد گرگاني" شهر گرگان برگزار و برگزيدگان بخش هاي مختلف آن معرفي و تحليل شدند.
در آيين پاياني اين جشنواره در رشته خوشنويسي سليمان ميري،سيد هادي صادقي، محمد سميعي،سيد مرتضي جعفري، جعفر صادقي و بهادر پگاه و در رشته نگارگري حميد نسيم، محمد شريفي، زبير سعيدي، سيد الزهرا ميرتوحيدي، رضا خوران، گلناز شوال منش، مصطفي شرفي و رضوان عرب به عنوان برگزيدگان نهايي معرفي شدند.
در رشته كاريكاتور عابدين محمدي،نسرين عبدشيخي، آرش فروغي، عليرضا باقري، جليل صابري محمدي، مريم سادات مهدويان، عبدالله حمزه، فرزانه وزيري تباري و شيوا گل محمدي برگزيدگان نهايي جشنواره بودند.
منتخبين رشته حجم حسن كهفي،رضا آقابراري، پيمان بخشي، ساناز سليمي، سيدعليرضا اصغري، ايمان اميرمحمدي، يوسف صادقي، روح الله بخشي، رحمان اقبال دلخون و مژگان ملاحسيني بودند و در بخش طراحي از حسين كريمي، مهسا قلي پور، فائزه فاتحي، دالوند، مرتضي خسروي، مصطفي سيد ابراهيمي و مهرناز دالوندي تقدير به عمل آمد.
در حوزه گرافيك،قيصر محمد ريا، ايوب بشيري، فاطمه زال، آرش باباخداوردي، وحيد اسلامي،عليرضا مميززاده، سيد مهرداد موسوي و سودابه بي خسته و در حوزه نقاشي صبا رأفت،معصومه ذاكري، نوشين عسگري، سيد مهدي ريحاني، مصطفي سلطاني و حسن مرشد برگزيده نهايي بوده و در بخش عكاسي نيز محمد شيري ،سميه آذري، يعقوب پاذوكي، محسن ثبوت، ميعاد آخي، شيما باقري راد و حامد مهرآوران موفق به كسب جايزه شدند.
در هفته آغاز شهريور اسامي منتخبين بخش هاي اصلي و دانشجويي سومين سمپوزيوم مجسمه سازي تهران اعلام شده و سيد محمد جواد شوشتري مديرعامل سازمان زيباسازي شهر تهران با اشاره به برگزاري اين سمپوزيوم از هفتم تا 27 آبان ماه گفت: 72 هنرمند با 134 اثر در بخش اصلي و 24 هنرمند 62 اثر در بخش دانشجويي ثبت نام كردند كه در نهايت 12 اثر در بخش اصلي و 10 اثر در بخش انتخاب شدند.
در اين هفته همچنين يادمان استاد حسين لرزاده،معمار بناهاي تاريخي ايراني با حضور مهناز چتر فيروزه سرپرست مركز هنر پژوهي نقش جهان برگزار شده و همراه با برپايي كارگاه عملي عكاسي و داوري آثار براي برگزاري نمايشگاه و كارگاه ماكت سازي مقرنس تا 21 شهريور ماه ادامه داشت.
استاد حسين لرزاده متوفي 28 شهريور 1383 بود كه دريافت مدال درجه اول،نشان لياقت استاد معماري،درجه كارشناسي استان مقدسه حسيني و نشان درجه يك هنري به عنوان برگزيده فرهنگستان هنر در سال 81 از جمله افتخارات وي محسوب مي شود.
نمايشگاه چاپ سنگي سريال سلحشور و جهانگير كازروني هنرمندان برجسته ايراني از دوم تا 30 شهريورماه در نگارخانه خيال مؤسسه فرهنگي هنري صبا در خيابان فلسطين تهران برگزار شده و 40 اثر از اين دو به نمايش درآمد.
محمود آزادنيا كاريكاتوريست حوزه هنري استان خراسان رضوي در هفته دوم شهريورماه موفق به كسب جايزه بهترين كارتون جشنواره بين المللي انيميشن و كميك جوانان آسيا شد.
12 شهريور آثاري از هنرمندان خود آموخته ايراني در گالري دي افتتاح شده و تا 17 شهريور برپا بود كه با هدف معرفي هنرمندان گمنام و بي ادعا به جامععه هنري آثاري در حيطه هاي بافندگي،نقاشي، مجسمه سازي، موسيقي، و ... در آن به نمايش گذاشته شده بود.
در نيمه شهريورماه كميته سازمان دهي نخبگان و اساتيد جهاني در كره جنوبي اقدام به معرفي شش هنرمند ايراني به عنوان استادان جهاني كرده و عباس جمال پور،محمدباقر آقاميري و افشين شاهرودي در رشته عكاسي و قباد شيوا و فرشيد مثقالي در حوزه گرافيك و محمد سلحشور در حيطه خوش نويسي موفق به كسب عنوان شدند.
در پايان اين ماه نيز دومين نشست نقد و بررسي هنرهاي تجسمي با موضوعيت بيداري اسلامي با حضور احمدآقا قلي زاده، محسن نوري نجفي و سيد مسعود شجاعي طباطبايي برگزار شده و سخنرانان مدعو به ارائه نظريات خود با محوريت تأثير انقلاب اسلامي به گرافيك و كاريكاتور در ايران پرداختند./ه