بیماریهای عروقی به علت كم تحركی و تغذیه نامناسب در كشور در حال گسترش است.

به گزارش بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا دكتر حسین كریمی مونقی دبیر نخستین همایش ملی پرستاری و اختلالات عروقی گفت: عدم تحرك كافی، استعمال  انیات و همچنین رواج رژیم های غذایی نامناسب مانند استفاده از غذاهای چرب عامل ایجاد اختلالات عروقی هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واریس، تصلب شرائین، بورگر و اختلالات عروق شریانی از جمله شایع ترین بیماریهای عروقی هستند.

استادیار دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش پرستاران در كنترل بیماریهای عروقی گفت: اختلالات عروقی از جمله بیماریهای مزمن هستند و پرستاران می توانند نقش موثری در مراقبت از این بیماران از طریق آموزش به بیمار و خانواده اش داشته باشند.

وی خاطر نشان كرد: همچنین پرستاران می توانند از طریق آموزش گروههای هدف در مراكز بهداشتی، مدارس و همچنین ادارات نقش مهمی در زمینه پیشگیری از بیماری بورگر كه علت اصلی آن استعمال سیگار و دخانیات است ، ایفا كنند./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.