رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با اعلام این مطلب به
باشگاه خبرنگارانگفت : تحقیقات لازم برای استفاده بهینه از شلتوک ، روغن ، دانه ، پوسته و حتی ضایعات برنج انجام شده است تا این محصول اساسی و استراتژیک استفاده اقتصادی تری داشته باشد .
عباس شهدی کومله با بیان اینکه توسعه صنایع تبدیلی باید در اولویت بخش کشاورزی گیلان باشد افزود : بهره گیری از تجربه خودکفایی گندم می تواند محصول برنج را از وضعیت فعلی و مشکلات ناشی از واردات بی رویه آن خارج کند .
وی خاطر نشان کرد : در حال حاضر فرآوری برنج و صنایع تبدیلی آن در گیلان پاسخگوی بخش کشاورزی و اقتصادی استان نیست .
گیلان با داشتن 238 هزار هکتار شالیزار و تولید 700 هزار تن برنج سفید، 35درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید می کند./س