![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ؛ "رابرت برنز" معتقد است وزارت دفاع آمريکا آمادگي ورود به يک درگيري نظامي ديگر در منطقه خاورميانه را نداشته و به همين دليل تهديدات اسرائيل مبني بر آغاز جنگ با ابران را همراهي نمي کند .
بر اساس اين گزارش ، "کريم سجادپور" تحليلگر مسائل خاورميانه در موسسه کارنگي گفت : اسرائيل ممکن است بتواند جنگ با ايران را آغاز کند اما براي پايان دادن به چنين جنگي احتمالا به مشارکت آمريکا نياز خواهد داشت . نتيجه درگيري مسلحانه با ايران قابل پيش بيني نيست . به همين علت آمريکا و اکثر کشورهاي جهان معتقدند استفاده از روش هاي ديپلماتيک و حتي تحريم هاي اقتصادي عليه ايران بهترين راه در برحه زماني فعلي است . آنها معتقدند آغاز جنگ با ايران يا هرگونه اقدام ديگر خطر بيشتري درپي خواهد داشت .
کارشناسان نظامي آمريکا و اسرائيل به خوبي مي دانند هواپيماهاي آنان ممکن است بتوانند به حريم هوايي ايران نفوذ کنند اما تاسيسات هسته اي اين کشور در اعماق زمين مستقر هستند و آسيبي از حملات جنگنده هاي آمريکايي و اسرائيلي نمي بينند .
ايران ممکن است در صورت روبرو شدن با چنين خطري تنگه هرمز را که آب راهي کليدي براي عبور نفت است مسدود کند . "مايکل اوهانلون" تحليلگر مسائل دفاعي در موسسه بروکينگز نيز معتقد است : آمريکا در شرايطي نيست که به دليل کينه توزي هاي اسرائيل عليه ايران خود را کرفتار مشکلات بزرگي سازد . نامشخص بودن اقدام تلافي جويانه ايران و همچنين پيامدهاي احتمالي مشارکت آمريکا در چنين جنگي از مهمترين عواملي است که مقامات آمريکايي بطور علني اعلام کرده اند اقدام نظامي اسرائيل عليه ايران درحال حاضر منطقي نيست .
يادآور مي شود ، آمريکا و انگليس روز يکشنبه از اسرائيل خواستند به تاسيسات هسته اي ايران حمله نکند . ژنرال "مارتين دمپسي " رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا با هشدار درمورد اينکه حمله اسرائيل به ايران پيامدهايي خطرناک براي منطقه به دنبال خواهد داشت ، از اسرائيل خواست به تحريم هاي بين المللي عليه ايران فرصت بيشتري بدهد ."دمپسي" گفت : حمله اسرائيل به ايران اقدامي عاقلانه و سنجيده نيست . /ا