'شاهرخ رامین' در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: حضور سه هزار بانوی قالیباف فیروزكوهی در قالب شركت های تعاونی كه علاوه بر حفظ اصالت هنر اصیل ایرانی، به عنوان منبع ارتزاق و گردش چرخ اقتصادی خانواد به آن نگاه می كنند، مایه مباهات است.
وی در خصوص تصویب قانونی حمایت از مشاغل خانگی گفت: امیدواریم این قانون علاوه بر ارتقای سطح معیشت خانوادها و اقتصاد جامعه، بتواند هر چه بهتر از ساختار خانواده و كاهش هزینه تمام شده این محصول اصیل ایرانی حمایت كند.
نماینده دماوند و فیروزكوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان كرد: برای ساخت یك مصنوع در شرایط معمول یك كارخانه نیاز به سرمایه گذاری كلان و اخذ مجوزهای گوناگون وجود دارد كه مستلزم گذشت مدت زمان نسبتا طولانی است و سایر هزینه های سربار ایاب و ذهاب، تغذیه، گرمایش و سرمایش سالن ها، نور و سایر خدمات به قیمت تمام شده محصول می افزایند.
وی تصریح كرد: نتیجه قطعی و مسلم طی شدن این فرآیند، كاهش قدرت رقابت محصول در بازارهای جهانی و از دست رفتن بازار است.
رامین ابراز امیدواری كرد با توسعه و ترویج مشاغل خانگی، علاوه بر كاهش هزینه های تولید و افزایش قدرت رقابت پذیری محصول ایرانی، شاهد كاهش حضور كالای چینی در كشور با یك روش منطقی و علمی و به صورتی پایدار باشیم.
وی افزود: تحكیم بافت و بنیان خانواده با افزایش نقش سنتی بانوان در خانوارها به عنوان یك همسر، مادر یا دختر در عین حضور آنان در عرصه تولیدی كشور، از دیگر مزایای تقویت و توسعه مشاغل خانگی است.
نماینده دماوند و فیروزكوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طراحی و تعریف منطقه ویژه گردشگری فیروزكوه با برخورداری از جاذبه های گردشگری و طبیعی، آب و هوای مناسب و مردمانی خونگرم در كنار حضور بیش از سه هزار بانوی هنرمند قالیباف كه می توانند هنر اصیل ایرانی را در معرض دید گردشگران قرار دهند، نوید بخش آینده ای درخشان برای منطقه در عرصه گردشگری خواهد بود كه در آتیه نزدیك در دستور كار قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان كرد: در بنیانگذاری یك فرهنگ جدید و تمدن عمیق كه فیروزكوه را با دارهای قالی و عاطفه، عشق و احساس مردمان آن به دنیا می شناساند، نتایج اجتناب ناپذیر این تفكر در بلند مدت است./س