واعظی پور در گفتگو با
خبرنگار باشگاه افزود: لرستان در تدوین 14 استاندارد ملی مشارکت داشته و تا پایان بهمن ماه نیز چهار استاندارد شماره ملی می گیرند.
وی افزود: در تدوین استاندارد ملی، سال گذشته لرستان در رتبه 16 قرار داشت، اما در سال 90 به رتبه 11 ارتقاء یافته است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی لرستان بيان داشت: در حال حاضر حوزه صنایع غذایی در استان به طور کامل تحت کنترل است و در این خصوص هیچ اغماضی صورت نمی گیرد.
واعظی پور ادامه داد: در حال حاضر بنا بر آزمایشات صورت گرفته در استان میوه ها و سبزی هایی شامل سیب، زردآلو، انگور، گشنیز، جعفری، شوید، تره، ترخون، تربچه، نعنا و پیازچه از لحاظ باقیمانده سموم و کود محصولات سالم و ارگانیکی هستند.
وی با اشاره به اینکه رتبه صدور پروانه در لرستان سال گذشته 10 بوده است،خاطر نشان كرد:رتبه لرستان امسال به رتبه شش ارتقاء یافته است./س