به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، سردار اسکندر مومنی در حاشیه مراسم افتتاحیه اولین سامانه الکترونیکی اخذ عوارض، در جمع خبرنگاران، به مزایای سیستم الکترونیکی سامانه اخذ عوارض اشاره کرد و افزود: براساس کدهای جریمه، در صورت عبور خودرو بدون کارت الکترونیک و یا کارت الکترونیک بدون شارژ از این گیتهای عوارضی، خودرو 200 هزار ریال جریمه خواهد شد که به وسیله دوربینها و سیستم پلاک خوان اعمال قانون انجام میگیرد.
وي با بیان اینکه طبق قانون 60 درصد درآمد حاصله از جرائم رانندگی برونشهری به وزارت راه برای بهسازی جادهها اختصاص مییابد، گفت: این قانون تا این لحظه اجرایی نشده است.
وی در ادامه، اظهار داشت: درآمد حاصله از اخذ جرایم به حساب خزانه واریز میشود و خزانه به مبادی و دستگاههای مربوطه نظیر وزارت راه و شهرسازی اختصاص میدهد.
وی با بیان اینکه مجموعه جرایمی که وصول میشود به حساب خزانه میرود، اضافه کرد: طبق قانون جدید راهنمایی و رانندگی 20 درصد از مجموعه جرایم برونشهری به صندوق دیه میرود، 20 درصد برای خرید تجهیزات و فرهنگسازی هزینه میشود و 60 درصد از جرائم به وزارت راه برای خرید تجهیزات، رفع نقاط پرحادثه و بهسازی جادهها اختصاص مییابد.
وی ادامه داد: همچنین 60 درصد درآمد حاصل از جرائم راهنمایی و رانندگی درون شهری، به شهرداریها و استانداریها برای ترمیم، ایمنسازی و بهسازی جادهها و ساماندهی ترافیک اختصاص مییابد.
وی با بیان اینکه این قانون تا این لحظه اجرایی نشده است، اظهار داشت: در بودجه سال 91 این مورد پیشبینی شده است.