جگر مرغ را کشورهای تورکیه و اورپایی و آمریکای میشه مصرف کرد چرا چون درآن کشورها نه آنتی بیوتیک میدهن نه هورمون در آن کشورها یک جوجه در عرض مدت زمان ۴۵ روز میشه ۱۷۰۰ گیلو گرم به کشتار میرفد نهایت ۱۸۰۰ اما در ایران یک جوجه در مدت زمان ۳۵ روزه میشود بالای ۲ کیلوگرم یعنی در ایران برسد به ۴۵ روز میشود بالای ۳ گیلو گرم پس اصلن در ایران خود مرغ هم اشتباه هست چه برسد به جگر چون در ایران امنیت غذای خیلی خیلی در حد صفر چون ماموران بهداشتی با رشوه از همه چیز نادیده چشم پوشی میکنن و به فکر سلامتی نیستن
ایرانی بدبخت غذای شمیای میخوره مرغ
اونوقت یه متخصص مثلا تغذیه میاد این حرف ها رو به خورد مردم میده
پس قراره جگر مرغ رو جایگزین گوشت کنین نه؟پروژه جدیده؟
الان که مرغ گرون شده الکی دارید تعریف می کنید تا مردم برن به جای مرغ جگر مرغ بخورن