سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف غذا‌های پرکالری و کم ارزش، چربی‌های ناسالم و قند‌های افزوده شده، باعث شیوع گسترده بیماری‌ها در جامعه شده و سلامت افراد را به خطر انداخته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - در جهان امروز، کاهش مصرف غذاهای سنتی و روی آوردن افراد به مصرف غذاهای پرکالری و کم ارزش، چربی‌های ناسالم و قندهای افزوده شده، باعث شیوع گسترده بیماری‌های مختلف از جمله دیابت، فشار خون، کبد چرب و انواع سرطان شده است.

از این رو، ارتقای دانش و سواد تغذیه‌ای از طریق الگوهای ساده و قابل فهم، یکی از راهکارهای ایجاد عادات غذایی سالم و پایدار در افراد است.

 

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
این بشقابی که تعریف کردید چند تمام میشود
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
جالب بود
ناشناس
۱۸:۳۱ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
شامش موند که