سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات است نه خروج از آن

دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم به نگرانی‌های مخالفان درباره افشای اطلاعات محرمانه در عادی‎‌سازی پرونده ایران در FATF واکنش نشان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - هادی خانی دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم و رئیس مرکز اطلاعات مالی ضمن انتقاد از نظر‌های غیرکارشناسی افراد بی‌اطلاع با مباحث فنی و حقوقی FATF گفت: باعث حیرت است که بعد از جلسات فشرده فنی و ارائه مستندات دقیق مبنی بر اینکه حضور ما در لیست سیاه و اعمال نظارت‌های شدید و مطالبه اطلاعات اقتصادی کشور‌ها از ایرانیان به بهانه قرار داشتن در لیست کشور‌های پرخطر، عامل افشای اطلاعات است نه خروج از لیست سیاه، باز هم به نقطه اول برمی‌گردیم و سوالات پاسخ داده شده، تکرار می‌شود.

 وی با بیان اینکه مسلم است استاندارد‌های FATF مخصوص ایران نوشته نشده و در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کشور و حوزه قضایی در دنیا در حال اجرای آنها هستند، تصریح کرد: اصولاً اگر اجرای استاندارد‌های FATF به این میزان که برخی افراد با نگاه تهدید صرف به آن می‌نگرند، عامل افشای اطلاعات است چرا در قوانین داخلی بند به بند آنها را قرار دادیم و متن قانون را به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رساندیم؟!

خانی تأکید کرد: بیش از ۱۰ سال است که به بهانه‌هایی نظیر «احتمال افشای اطلاعات محرمانه» و یا سایر تصورات نادرست، نظام و مردم هزینه‌های اعتباری و مالی زیادی را متحمل شده و می‌شوند ولی باز هم به تداوم رویکرد‌های متعارض با منافع ملی اصرار می‌کنیم.

رئیس مرکز اطلاعات مالی با رد این ادعا که ۳۹ بند برنامه اقدام اجرا شده است، اعلام کرد: صرفاً ۱۷ بند را موفق به اجرا شده‌ایم و نکته جالب اینکه در خصوص این ۱۷ بند توانسته‌ایم با مستندات فنی مانع رأی منفی مخالفان خودمان در اجلاس‌های اصلی FATF شویم و در خصوص سایر بند‌ها با وجود پیگیری‌های متعدد مرکز اطلاعات مالی، برخی دستگاه‌ها منتظر تعیین تکلیف کنوانسیون‌ها در مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه در جلسات مستمر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تمام ابهامات و نگرانی‌ها به‌صورت مستند پاسخ دادیم، گفت: در عین حال از مجمع درخواست می‌کنیم به هر میزان که لازم است جلسات پرسش و پاسخ را برنامه‌ریزی و در کار تسریع کنند تا ان‌شاءالله با اقناع جمعی اعضای مجمع در خصوص مصالح مردم و اقتصاد کشور تصمیم‌گیری شود.

رئیس مرکز اطلاعات مالی در پایان تأکید کرد: نباید تصمیم‌گیری در خصوص مسائلی به این مهمی شامل مرور زمان شود چراکه شرایط این هفته پیچیده‌تر از سال قبل و چه‌بسا شرایط هفته‌های بعد نیز پیچیده‌تر از این هفته باشد؛ همانطورکه امروز هزینه‌های ما برای مدیریت این چالش بسیار بیشتر از ۱۰ سال قبل است که وارد توافق با گروه ویژه اقدام مالی شدیم.

منبع: وزارت اقتصاد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۶ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
واقعا"خانی آگاهانه این مطالب را به زبان آورده یا نا آگاهانه.اگر ناآگاه بوده باید پرسید چه کسی و به چه علتی وی را به این پست گمارده ولی اگر آگاهانه بوده دستگاه های امنیتی باید بررسی کنند تا مسیر نفوذ را پیدا کنند.مرد حسابی کشوری که نزدیک به 50سال است تحریم میباشد و برای فروپاشی آن از هر طرفندی توسط غربی ها استفاده شده را با سایر کشورها مقایسه میکنی خوب اگر اطلاعات ما را داشتند نمیگذاشتند حتی یک قرص یک قوطی شیر خشک .............وارد مملکت شود. از خارج نتوانستند به ایران ضربه بزنند حالا میخواهند از داخل به ایران ضربه بزنند .حتما"داستان اسب تروا را میدانید.این راه ادامه برنامه های سال 1401میباشد آگاه باشید
ناشناس
۱۲:۵۹ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
رئیس خزانه داری آمریکا در دیدار بارئیس FATF تاکید کرد این سازمان درمورتحریمها با آمریکا همکاری بکند اگر آف آی تی آف برای ایران سودی داشت غرب راه آنرا هرگز باز نمی گذاشت
ناشناس
۱۲:۱۴ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
باید محاکمه شوند بخاطر ضرر اقتصادی که به کشور وارد حردن
ناشناس
۱۱:۵۴ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
اساسا کشورهایی که داعش ودیگرتروریستها رابه قول خودشان ایجادکردند وهرروزکارشان پولشویی وجنایت وقتل وغارت است میتوانندباشرافت ودرستی درموردایرانی که بنایش برعزت وانسانیت ودرستی است نظربدهند وچگونه انسان عاقل ووطنپرست اطلاعات کشورش رادراختیارآنهاقراربدهد.
مشت آهنین
۱۱:۲۵ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
اگر خروج از fATF به مانند NPT غیر ممکن و خالی از عواقب شدید نیست،باید قبل از ورود به این تعهد عواقب آن را سنجید تا مبادا به درد بی درمان برجام گرفتار شویم.
ناشناس
۱۱:۰۴ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
مگه ما با پول چه می کنیم که از شفاف سازی ودیده شدن آن وحشت داریم
ناشناس
۱۹:۲۷ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
ما مشکلی نداریم آمریکا و اسرائیل میخواهند تمام راه های معاملات ما را مسدود کند تا بتواند خواسته های خود را دیکته کنند یعنی واقعا"نمیدانی