سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نصب ۳۰ کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب شهری کرمان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان از نصب سی عدد کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب شهرداری کرمان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران، حمید علیدادی سلیمانی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت گفت: این اقدام در راستای پایش دقیق میزان آب مصرفی، مدیریت پایدار منابع آب و جلوگیری از هدررفت این منابع حیاتی، صورت گرفته است.

وی افزود: هدف اصلی از نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب، نظارت دقیق و کنترل بهینه مصرف آب است، تا برداشت آب از منابع زیرزمینی به صورت هوشمند مدیریت و کنترل شود.

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: کنتور‌های هوشمند به‌کار گرفته شده در این طرح، قادر به ثبت میزان برداشت آب هستند و از اضافه برداشت آب جلوگیری می‌کنند.

همچنین صادق محسنی مدیر منابع آب شهرستان کرمان نیز در این خصوص گفت: اجرای این پروژه با توجه به وضعیت بحران آب در سطح کشور و استان کرمان، نقش بسیار مهمی در بهبود بهره‌وری منابع آبی و جلوگیری از برداشت بی‌رویه خواهد داشت. این اقدام، علاوه بر کمک به مدیریت صحیح منابع آبی، به کاهش هدررفت آب و حفظ تعادل اکولوژیکی در استان کمک خواهد کرد.

وی تاکید کرد: علاوه بر نصب ۳۰ دستگاه کنتور بر روی چاه‌های آب شهرداری کرمان، از منابع آب زیرسطحی شهر کرمان نیز برای فضای سبز استفاده می‌شود که این منابع نیز در سه نقطه به ابزار‌های اندازه‌گیری هوشمند مجهز شده‌اند.

محسنی از تعامل شهرداری کرمان در خصوص نصب کنتور قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با ادامه همکاری‌های مشترک، شاهد مدیریت بهینه‌تر و پایدارتر منابع آب در استان کرمان باشیم.

روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان

برچسب ها: منابع آب ، هوشمند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.