سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عارف: تمام امکانات برای حل مشکلات مردم استان گیلان بسیج شود

معاون اول رئیس‌جمهور در پی بارش شدید برف و باران در استان گیلان، در تماس تلفنی با استاندار در جریان آخرین روند امدادرسانی به مردم قرار گرفت.

«محمدرضا عارف» در پی بارش شدید برف و باران و وقوع سیلاب در استان گیلان، در تماس تلفنی با استاندار ضمن کسب اطلاع از وضعیت این استان، از آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با مشکلات پیش آمده و امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده آگاه شد.

«هادی حق‌شناس» استاندار گیلان نیز گزارشی از آخرین وضعیت استان، میزان بارش برف و باران و مشکلات ایجاد شده و نیز اقدامات انجام شده توسط دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان ارائه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر بسیج تمامی امکانات برای حل مشکلات مردم، دستورات لازم را برای تسریع در روند امدادرسانی و بازگشایی راه‌ها صادر کرد.

عارف همچنین بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف و اطلاع‌رسانی دقیق به مردم تاکید کرد.

گفتنی است؛ استاندار گیلان امروز جمعه با درخواست از مردم در خصوص پرهیز از سفر‌های غیرضروری به گیلان در سه روز آینده گفت: در این مدت شدت بارش‌ها بیشتر خواهد شد، بنابراین از همه هموطنان درخواست دارم تا دوشنبه به گیلان سفر نکنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.