سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسمومیت با کنسرو ۶ نفر در سیرجان را راهی بیمارستان کرد

معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از مسمومیت ۶ نفر اعضای خانواده به دلیل مصرف کنسرو ماهی و لوبیا خبر داد.

 هاجر نژاد بیگلری معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: در پی اعلام گزارش بیمارستان ثامن الحجج (ع) سیرجان مبنی بر مسمومیت ۶ نفر از اتباع بیگانه از یک خانواده با بوتولیسم یا مسمومیت با تن یا کنسرو موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: در این راستا مشخص شد این افراد به دلیل مصرف کنسرو لوبیا و بادمجان به مسمومیت بوتولیسم دچار شده اند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان گفت: این افراد بلافاصله به بیمارستان های کرمان اعزام شدند و اکنون حال عمومی آنها خوب است.

وی در خصوص این بیماری (بوتولیسم) و راه های پیشگیری از ابتلا به آن بیان کرد: بوتولیسم یک بیماری جدی و بالقوه کشنده است که توسط باکتری کلستریدیوم بوتولنیوم ایجاد شده که می تواند باعث فلج عضلانی و نهایتا مرگ افراد شود.

نژاد بیگلری گفت: علائم ابتلا به بوتولیسم شامل ضعف عضلانی، تاری دید، اختلال در تکلم، خشکی دهان، مشکل در بلع، مشکل در تنفس، تهوع و استفراغ و فلجی و سایر موارد است که این علائم می تواند ۶ ساعت تا چند روز پس از قرار گرفتن در معرض سم ظاهر شود.

وی از افراد درخواست کرد، در صورت مصرف کنسروها به صورت نخوانده و بروز این علائم سریعا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این مسمومیت غذایی (بیماری بوتولیسم) افراد از مصرف غذاهای کنسروی که قوطی آنها باد کرده یا زنگ زده است، خودداری کنند، قبل از مصرف غذاهای کنسروی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانند، از مصرف غذاهای خانگی کنسروی که به درستی پاستوریزه نشده اجتناب و از مصرف عسل برای کودکان زیر یک سال هم خودداری شود.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی سیرجان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.