باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - ابراهیم شکوری دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اظهار کرد: همیشه انتخابات شرایط خاص خود را دارد و با توجه به اینکه از فضای مدیریتی فاصله گرفتم، خودم قصد حضور در انتخابات را ندارم، اما میدانم دوستان زیادی شرکت کردند و ان شا الله بتوانند تحول خوبی ایجاد کنند و حالا با برنامهای که دارند بتوانند به فوتبال کمک کنند.
شکوری درباره اینکه چرا چهره جدیدی در انتخابات فدراسیون فوتبال نمیبینیم و همان قبلیها دوباره ثبت نام کردند، گفت: دوستان در گذشته زحمت کشیدند و من زمانی در فضای مدیریتی فدراسیون بودم و شرایط کار سخت است. من به عنوان کسی که سالها فوتبال بازی کردم و بعد از آن وارد عرصه مدیریتی شدم و مدارک آکادمی از جمله دکترای مدیریت ورزشی و ۲ مدرک از AFC مدیریت و رهبری در فوتبال دارم، اما کار کردن در فدراسیون فوتبال با توجه به شرایطی که فوتبال ما دارد یک مقدار سخت است و خودم ترجیح دادم که در انتخابات حضور پیدا نکنم و به طور کلی در بحث مدیریتی نباشم. امیدوارم هر کدام از دوستان که در انتخابات رای میآورد برنده شود.
او درباره اینکه رئیس جدید فدراسیون فوتبال باید چه برنامهای داشته باشد تا موفق شود، بیان کرد: قطعا شرایط فوتبال ما از تیمهای آسیایی متفاوت است و هر کسی که میخواهد برای ۴ سال آینده برنامه ریزی کند باید یک برنامه بلند مدت در چند حوزه داشته باشد. در بحث تیمهای ملی، باشگاه ها، زیر ساختها و بحث تحریمهایی هست که ما با آن روبهرو هستیم و متاسفانه پولهای بلوک شده ما آزاد نمیشود و فوتبال پایه، فوتبال بانوان، فوتسال و فوتبال ساحلی هستند و کسی که میخواهد به فوتبال وارد شود باید برای این مسائل برنامه داشته باشد و بتواند یک استراتژی خوبی پیاده کند.
دبیر کل فدراسیون فوتبال درباره اینکه بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون فوتبال چه کسی است، گفت: به نظرم نمیشود درباره گزینه خاصی صحبت کرد و باید ببینیم که دوستان چه برنامهای دارند وچه کاری میخواهند انجام بدهند. به هر حال نفرات شرکت کننده باتجربه هستند. فکر میکنم باید به برنامه نفرات توجه کرد تا به اسامی کاندیداها توجه کنیم. همچنین با توجه به شرایط تحریمی سختی که کشورمان دارد باید ببینیم فرد مدنظر چه کارایی دارد.
او درباره اینکه اساسنامه فدراسیون فوتبال به صورتی هست که کاندیدا را باید ۵ عضو هیئت رئیسه تایید کرده و به نوعی لابی کند، گفت: فکر میکنم این موضوع در همه اساسنامههای دنیا وجود دارد و کسی که میخواهد وارد عرصه انتخابات در فوتبال شود باید لابی کردن هم بلد باشد. اگر شما لابی نکنید نمیتوانید وارد عرصه انتخابات شوید و کسی که کاندید میشود باید در زمینه ارتباطات در بخش مدیریت قوی باشد و در این حوزه هم باید قدرتمند ظاهر شود.
شکوری درباره اینکه به علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی پیشنهاد حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال را دادند، گفت: من نمیدانم که دبیر میخواهد در انتخابات فوتبال شرکت کند یا نه! اما دبیر در کشتی در بخش زیر ساختی و ساخت و ساز و درست کردن یک کمپ خیلی عالی و خوب کار کرده است، اما فوتبالیها باید کلاه خود را بالاتر بگذارند و اینکه چرا به جایی رسیدیم که فوتبالیها از خودشان حمایت نمیکنند و به یک کشتی گیر که تخصصش در کشتی است به او میگویند که بیاد و بخواهد در فوتبال فعالیت کند. در تواناییهای دبیر هیچ شکی نیست، اما مطمئنا او در کشتی یک چهره است، اما در فوتبال چهرههای شاخص و توانا وجود دارند که بتوانند به این رشته ورزشی کمک کنند. البته نکته منفی که وجود دارد این است که متاسفانه فوتبالیها از خودشان حمایت نمیکنند و همین موضوع باعث میشود که چنین جو و فضایی به وجود بیاید.
دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال درباره اینکه نفوذ افراد فراجناحی در انتخابات فدراسیون فوتبال را چطور میبیند، گفت: من در جریان انتخابات نیستم و خودم هم ثبت نام نکردم و نمیدانم دوستان در مورد چه مسائلی صحبت میکنند و چه کسانی توصیه شدند را خبر ندارم. در این باره که فدراسیون فوتبال مهمترین فدراسیون ورزشی ما است هیچ شکی وجود ندارد و همه دوست دارند یکسری در داخل فوتبال تاثیر گذار باشند و اینکه چه اتفاقی افتاده را خود دوستان صحبت کنند منطقیتر و بهتر باشد.