سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرداری‌های کردستان سرویس رایگان مدارس با نیازهای ویژه را تامین کنند

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: شهرداری‌ها با حمایت شورای شهر، سرویس رایگان دانش آموزان با نیاز‌های ویژه استان را پیگیری و اجرایی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی- طالب محمدی  در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان  در سنندج، اظهار کرد:  شهرداری‌های سنندج، کامیاران و سقز تاکنون کمکهایی در این زمینه داشته اند و از  شهرداری‌های دیگر نیز می خواهیم این برنامه را در اولویت کاری خود قرار دهند.

محمدی با بیان اینکه ماهانه یک میلیارد تومان هزینه سرویس دانش آموزان با نیاز‌های ویژه استان است، اظهار داشت: در ماده پنج قانون حمایت از حقوق معلولان و تبصره‌های آن، تکالیفی درباره تردد افراد دارای معلولیت برای شهرداری‌ها بیان شده است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه، آموزش وپرورش  از حقوق اساسی همه کودکان است، افزود:  آموزش وپرورش وظیفه دارد زمینه‌ای را فراهم کند که همه کودکان با هر استعداد، توانایی ویا محدودیت از حق آموزش بهره‌مند شوند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان اضافه کرد: این حق در مورد دانش‌آموزان استثنایی از دو جنبه نوع نیاز وشیوه برآورده کردن نیاز متمایز است، چون استعداد و توانمندی در دانش‌آموز با نیاز ویژه خاص و نهفته‌تر است.

محمدی با اشاره به شعار امسال روز جهانی معلولان «تقویت رهبری افراد دارای معلولیت برای آینده‌ای فراگیر وپایدار» اظهار داشت:هدف ایجاد زمینه برخورداری از حقوق اساسی برای افراد دارای معلولیت صرف نظر از علت، کیفیت، حدت نقص وناتوانی آنان است.

وی یادآور شد: رویکرد ما بنا به کارکرد اصلی آموزش وپرورش اجتماعی کردن افراد، گسترش عدالت تربیتی، آموزش درس‌ها و مهارت‌های زندگی و افزایش آگاهی که همان رویکرد تمام ساحتی سند تحول است است.

وی با اشاره به قانون تشکیل آموزش وپرورش استثنایی در روز ۲۱ آذر سال ۱۳۶۹ گفت: براساس این قانون طراحی سیستم آموزشی، پرورشی و توانبخشی، تغییر و اصلاح مداوم نظام آموزشی، آموزش و پرورش گروه‌های مختلف کودکان و دانش آموزان استثنایی و کمک به پیشگیری از بروز ناتوانی‌های جسمی و ذهنی از جمله اهداف آموزش وپرورش استثنایی به شمار می رود.

محمدی  با اشاره به هشت شاخص مهم آموزش وپرورش استثنایی، افزود: شیوه نامه نظارت وراهنمایی و عناوین برنامه عملیاتی نیز جهت اجرا در قالب ۴۴ برنامه اصلی به شهرستان‌ها ومناطق ابلاغ شده است.

 هزار و ۵۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در ۴۴ مدرسه استثنایی از آموزش وپرورش استثنایی استان خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی دریافت می‌کنند.

بیش از ۵۰۰ دانش آموز تحت آموزشی تلفیقی فراگیر (با بهره هوشی عادی) نیز در مدارس عادی و با پشتیبانی مدارس استثنایی وتخصیص معلم رابط در حال تحصیل  هستند.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.