سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت یدک‌کش ۶۰۰۰ اسب بخاری در ایزوایکو+ عکس

پروژه ساخت یدک‌کش ۶۰۰۰ اسب بخار که با همکاری مشترک شرکت ایزوایکو و هدایت کشتی در حال اجرا است، و به یکی از مهمترین پروژه‌های دریایی کشور تبدیل شده است.

 مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و جمعی از مدیران و معاونین شرکت خدمات دریایی هدایت کشتی خلیج فارس با حضور در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران ضمن برگزاری نشست مشترکی با مدیرعامل و جمعی از مدیران و معاونین ایزوایکو، از کارگاه ها، امکانات، ظرفیت‌ها و پروژه‌های در حال اجرای این مجتمع عظیم صنعتی بخصوص پروژه ساخت یدک کش ۶۰۰۰ اسب بخاری بازدید بعمل آوردند.

صاحبی مدیر عامل شرکت خدمات دریایی هدایت کشتی خلیج فارس در این نشست گفت: همکاری ما با ایزوایکو در این پروژه، گامی بزرگ در راستای بومی سازی ساخت یدک کش‌های ۶۰۰۰ اسب بخار است و امیدواریم بتوانیم این نیاز‌ها را با توان داخلی برآورده کنیم.

وی افزود: ما خواهان همکاری نزدیکتر با ایزوایکو هستیم، این همکاری نه تنها نیاز‌های فعلی را برطرف میکند، بلکه پایه‌ای برای پروژه‌های آینده خواهد بود. امیدواریم با این روند، به یکی از صادرکنندگان مطرح شناور‌های صنعتی در منطقه تبدیل شویم

دکتر سلمان ضربی مدیرعامل مجتمع کشتی سازی وصنایع فراساحل ایران پیشنهاد داد با مشارکت ایزوایکو، شرکت خدمات دریایی هدایت کشتی خلیج فارس وصندوق بازنشستگی کارکنان سازمان بنادرو دریانوردی، به لطف تجربه و تخصص خود، با ساخت اینگونه شناور‌ها در داخل کشور، از نیاز به ساخت آن در خارج از کشور جلوگیری کنند.

مدیر گروه شناور‌های متوسط ایزوایکو، درباره جزئیات پروژه گفت: این طرح با امضای قرارداد میان ایزوایکو و هدایت کشتی در سال گذشته آغاز شد و اقدامات الزم برای طراحی، تأمین مواد و اجرای سازه بلافاصله در دستور کار قرار گرفت.

مهندس علیزاده با اشاره به پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه افزود: از همان ابتدا، طراحی اولیه و نقشه کشی یدک کش ASD۱۴۸ آغاز شد و تاکنون طراحی اولیه ۸۰ درصد و طراحی پایه ۶۰ درصد پیشرفت داشته است و همچنین، نقشه‌های کارگاهی شامل بخش‌های سازه، لوله کشی و الکتریکال به ۶۰ درصد تکمیل رسیده‌اند.

وی با اشاره به تامین ۱۰۰ درصدی مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت سازه گفت: این مواد شامل ۴۰۰ تن ورق فولادی است که تاکنون ۲۵۰ تن آن برشکاری و بلوک‌های اصلی سازه به سه بخش بلوک یک، دو و سه و همچنین سوپراستراکچر تقسیم شده است که با روش ساخت بلوکی، امکان جوشکاری باکیفیت و دقیق‌تر فراهم شده است.

 

منبع : اخبار ایزوایکو

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.