سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی؛

عملکرد زعفران در واحد سطح در خراسان جنوبی افزایش یافت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: براساس رکورد‌های ثبت شده عملکرد زعفران در استان در واحد سطح افزایش یافته است.

جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در هفتمین همایش ملی زعفران در تالار ولایت دانشگاه بیرجند، گفت: امنیت غذایی مهمترین رکن امنیت ملی است و امروز قدرت غذا بالاتر از قدرت اسلحه است و هر کشوری که در زمینه قدرت غذا پیشرفت کرد در قدرت اسلحه هم پیشرفت خواهد کرد.

وی با اشاره به موضوع کم آبی در خراسان جنوبی بر اثر خشکسالی، افزود: با این شرایط برای توسعه سطح زیرکشت زغفران اقدام خاصی نمی‌توانیم انجام دهیم بلکه هر ساله سطح زیرکشت محصولات کشاورزی ما کاهش پیدا می‌کند.

معاون اقتصادی استاندار بیان کرد: در خراسان جنوبی عملکرد زعفران افزایش یافته به گونه‌ای براساس رکوردها، ۳۴ کیلو و ۵۰۰ گرم در هکتار در خراسان جنوبی و ۳۱ کیلو و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار در خراسان رضوی ثبت شد.

جعفری با اشاره به صرفه اقتصادی زعفران در خراسان جنوبی نسبت به سایر محصولات با توجه به شرایط آب و هوایی، بیان کرد: امروز زعفران نه تنها در منطقه خراسان بزرگ بلکه در اکثر استان‌های کشور کشت می‌شود.

وی به کاهش برداشت زعفران در کل کشور براثر تغییرات آب و هوایی اشاره کرد و گفت: در چنین شرایط باید عملکرد زعفران در واحد سطح را افزایش دهیم.

جعفری تعیین ناظر برای زعفران، راه‌اندازی مرکز تحقیقات زعفران، کشت قراردادی و کاهش بار میکروبی را به عنوان مهمترین راهکار توسعه زعفران عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ۱۰ درصد زعفران کشور فرآوری و ۹۰ درصد خام فروشی می‌شود، بیان کرد: حتماً باید در زمینه فرآوری و برندسازی زعفران چاره‌اندیشی شود که بتوانیم جایگاه زعفران را در جهان تقویت شود.
منبع:روابط عمومی استانداری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.