سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش برای کم کردن ناترازی برق با استفاده از انرژی‌های پاک

۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی تا سه سال آینده در مناطق تحت مدیریت این شرکت در استان‌های اصفهان و چهارمحال وبختیاری وارد مدار می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای اصفهان گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی تا سه سال آینده در مناطق تحت مدیریت این شرکت در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری وارد مدار می‌شود.

سعید محسنی افزود: هم اکنون معادل ۵۰ مگاوات انرژی در نیروگاه‌های خورشیدی مستقر در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود که با احتساب ظرفیت نیروگاه‌های «پشت بامی»، تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی در این ۲ استان به ۱۰۳ مگاوات می رسد.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های دولت چهاردهم و وزارت نیرو مبنی بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت در بخش نیروگاه‌های خورشیدی کشور تا سال آینده ایجاد می‌شود که بخشی از آن مربوط به طرح های نیروگاه‌های تجدید پذیر در استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان یادآور شد: بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات نیز در منطقه کوهپایه اصفهان با سرمایه گذاری فولاد مبارکه در حال احداث است که با ایستگاه های ۶۳ کیلوولت و ۴۰۰ کیلوولت به شبکه برق کشور متصل شده است.

وی اظهار داشت: ۲۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاه مذکور به شبکه ۶۳ کیلوولت متصل و در حال تزریق توان می‌باشد و تا پایان امسال در مجموع با توان ۱۲۰ مگاوات وارد مدار می شود و به این ترتیب، انرژی پاک را وارد شبکه سراسری خواهد کرد، پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۵ کل ۶۰۰ مگاوات این نیروگاه به شبکه سراسری متصل شود.

محسنی افزود: نیروگاه‌های بزرگ دیگری نیز در مناطق تحت پوشش برق منطقه ای اصفهان در حال احداث هستند که نحوه اتصال نیروگاه خورشیدی ۲۱۵ مگاواتی پالایشگاه اصفهان و ۲۰۰ مگاواتی مپنا در منطقه شاهین شهر مشخص شده و تا سال آینده وارد مدار خواهند شد.

وی اضافه کرد: ۵۰ مگاوات از نیروگاه خورشیدی پالایشگاه اصفهان نیز تا پایان سال جاری به شبکه سراسری برق متصل خواهد شد که هم اکنون خط ۶۳ کیلوولت این نیروگاه نیز به طول ۱۲ کیلومتر در حال احداث است.

محسنی خاطرنشان کرد: ۳۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید در شهرک رازی و ۴۸۵ مگاوات نیز در منطقه صنعتی دهاقان برنامه‌ریزی شده است که تا سه سال آینده وارد مدار خواهد شد.

شرکت برق منطقه اصفهان مُتولی تامین و توزیع برق استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان است.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.