سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تزریق حباب و افزایش انحلال گاز‌ها در سیالات به دست فناوران ایرانی

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: کاهش اندازه ذرات مایع پخش شده در سیال تا زیر ۲۰۰ نانومتر باعث افزایش چشمگیر اثر بخشی، کیفیت و پایداری ترکیبات امولسیونی می‌شود.

حامد ستوده تبار، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به فناوری حباب فراریز و کاویتاسیون هیدرودینامیک این مجموعه گفت: معرفی فناوری حباب فراریز و کاویتاسیون هیدرودینامیک با ایجاد حباب در سیال و انفجار حباب‌های بسیار ریز در سیال شاهد افزایش شدید دما و فشار موضعی خواهیم بود که به وسیله آن می‌توان انحلالیت گاز مورد نظر در سیال را افزایش داد و همچنین سبب ریزتر شدن ذرات موجود در سیال و همگن سازی و مخلوط شدن فاز‌های مختلف در آن شد. همچنین امکان استفاده از مزایا و کاربرد‌های وسیع این پدیده در صنایع مختلف فراهم شده است.

او افزود: کاربرد‌های این محصول دارای امولسیون سازی و همگن سازی محلول‌های چند فازی قابل استفاده در صنایع آرایشی، بهداشتی، دارویی، شیمیایی و غذایی، افزایش انحلال پذیری گاز‌هایی مانند اکسیژن در آب، قابل استفاده در صنایع کشاورزی و آبزی پروری، تصفیه آب و پساب، تصفیه سوخت نفت و روغن‌های خوراکی، شستشوی سطوح و ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات است.

ستوده تبار ادامه داد: بررسی‌های تجربی انجام شده نشان می‌دهند که انرژی آزاد شده هنگام انفجار حباب‌ها باعث ریز‌تر شدن ذرات اطراف آن ضمن پخش و همگن سازی بهتر محلول و ترکیبات مایع خواهد شد. کاهش اندازه ذرات مایع پخش شده در سیال تا زیر ۲۰۰ نانومتر باعث افزایش چشمگیر اثربخشی، کیفیت و پایداری ترکیبات امولسیونی می‌شود.

او با اشاره به مشتریان این محصول اظهار کرد: صنایع غذایی، شرکت‌های لبنی، تولیدکننده های نوشیدنی‌های پایه امولسیونی عرقیات گیاهی شربت ها، صنایع آرایشی و بهداشتی، شرکت‌های تولیدکننده عطر و اسانس، سرم‌های دوفازی، اسپری‌های خوشبو کننده، صنایع دارویی، محلول‌های گیاهی شیمیایی و امولسیونی صنایع شیمیایی و سموم کشاورزی از این محصول استفاده می‌کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: کاهش چشمگیر مصرف مواد موثر (Essential Oil)، قابلیت تولید در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی، مصرف بهینه انرژی، پایداری در برابر جداسازی گرانشی مانند خامه‌ای شدن و ته نشینی، تجمع قطرات لخته شدن و انعقاد، افزایش سطح تماس مواد تشکیل دهنده و به تبع آن افزایش نفوذپذیری بر روی سطوح هدف از مزایای این محصول هستند. 

او ضمن این که تزریق حباب فراریز و افزایش انحلال گاز‌ها در آب را از دیگر محصولات این شرکت دانست؛ گفت: با توجه به پژوهش‌های انجام شده، میزان اکسیژن محلول در آب به طور متوسط در حدود Appm است که با استفاده از فناوری حباب فراریز می‌توان مقدار آن را به میانگین ppm ۳۰ تا ۴۰ ppm رساند. تزریق حباب‌های فراریز در مایعات امکان استفاده از کاربرد‌های فراوانی را در صنایع مختلف ممکن می‌سازد. از این محصول نیز در صنایع کشاورزی، گلخانه‌های متداول و هیدروپونیک، زمین‌های کشاورزی، صنایع آبزی پروری، حوضچه‌های پرورش انواع ماهی با ظرفیت‌های صنعتی و نیمه صنعتی، تصفیه آب و پساب هوادهی، تصفیه سوخت و روغن، شستشوی سطوح و ضد عفونی میوه و سبزیجات استفاده می‌کنند.

مزایای تزریق حباب فراریز و افزایش انحلال گاز‌ها در آب در صنایع کشاورزی، افزایش رشد محصولات، افزایش رشد و استحکام و دوام ریشه محصولات در شرایط نامناسب هوایی، جلوگیری از TipBurn در محصولات برگی مثل کاهو، کاهش انگل‌ها و باکتری‌ها مانند Pythium بوده و در صنایع شیلات، کارایی بسیار بالاتر نسبت به تزریق مستقیم اکسیژن در آب و افزایش رشد ماهی‌ها دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.