مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس در سومین رویداد ملی فناوری دانشآموزی دانوا گفت: هدف برگزاری رویدادهای فناورانه پارک علم و فناوری پردیس افزایش سهم محصولات دانشبنیان در اقتصاد کشور است. این عمل به صورت ظرفیتسازی در شرکتهای دانشبنیان، توسعه کمی و کیفی این شرکتها و افزایش سهم محصولات دانشبنیان در اقتصاد ملی اتفاق خواهد افتاد.
او افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعال هستند که این تعداد در سالهای آینده باید به ۳۰ هزار شرکت دانشبنیان افزایش یابد. شرط اصلی رسیدن به این هدف، وجود نیروی انسانی متخصص بوده که راهبری و تحقیق و تولید محصولات دانشبنیان و توسعه بازار آن ها را در بازارهای داخلی و خارجی به دست بگیرد تا این محصولات، سهم قابل قبولی را در بازارهای داخلی و خارجی به دست بیاورند.
رئیس پارک فناوری پردیس بیان کرد: آمادگی نیروی انسانی برای تاسیس شرکتهای دانشبنیان باید از سطح دانشآموزی آغاز شود. آشنایی دانش آموزان از همان دوره دانش آموزی با حوزه های دانش بنیانی ضریب موفقیت تاسیس شرکتهای دانشبنیان را افزایش خواهد داد.
صفارینیا گفت: با توجه به مصوبه هیات دولت در مورد تبدیل پارک فناوری پردیس به منطقه بینالمللی نوآوری، برای تحقق این هدف، باید رویدادهای بینالمللی را در این منطقه ارتقا دهیم تا امکان ورود نیروها و افراد مستعد و شناسایی آن ها در جهت بهرهگیری از آن ها در شرکتهای فناورانه فراهم شود.
او ادامه داد: در اولین رویداد دانوا ۶۰۰ طرح و در دومین رویداد دانوا ۳۰۰۰ طرح در ۷ حوزه اعم از برنامهنویسی، هوش مصنوعی، صنایع نرم، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و ... از طرف دانشآموزان ارائه شد. سال گذشته ۶ هزار بازدیدکننده از این رویداد حضور داشتند و انتظار ما این است که امسال مانند دو دوره قبل سطح رویداد در سطح کشوری برگزار شود.