رضا حیدری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه ۲۰ غذای سنتی استان ثبت ملی شده، گفت: سومین جشنواره بینالمللی غذاهای سنتی و محلی با حضور شرکتکنندگانی از استانهای آذربایجانشرقی، لرستان، تهران، قم، مرکزی، خوزستان، کرمانشاه، اردبیل و … و دو کشور ترکیه و جمهوری آذربایجان برگزار شد و در حاشیه آن نیز کارگاه آموزشی و مسابقه غذا هم اجرا شد.
وی اضافه کرد: در تلاش هستیم غذاهای سنتی را در فهرست ملی ثبت کنیم و تاکنون ۲۰ غذای سنتی استان به ثبت رسیده و برای ثبت غذاهای سنتی و بومی که توسط مردم معرفی میشود نیز آمادگی داریم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی هم در این مراسم با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان اظهار کرد: دوره بعدی جشنواره پرشورتر و با حضور شرکتکنندگانی از همه استانهای کشور و تعداد بیشتری از کشورهای خارجی برگزار میشود.
صفری با اشاره به اینکه برای نخستین بار هتلها و مراکز اقامتی شهرهای ارومیه، مهاباد، خوی، پیرانشهر و سردشت در شهریورماه امسال پر شدند، بیان کرد: در بررسیهای انجام شده، آذربایجانغربی رتبه ششم کشور در جذب مسافر را به خود اختصاص داد که نشان میدهد این استان در آستانه جهش در حوزه گردشگری قرار دارد.