به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، غذای لذیذ جگروز شامل پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی میشود که پس از سیخکردن، روی آتش بهصورت کبابی درمیآید.
جگر وز از ترکیب دو کلمه «جگر» و «وز» تشکیل شده است که به مواد تشکیلدهنده آن اشاره دارد. در واقع، وز چربی نازک و پردهای شکلی است که دور سیرابی گاو و گوسفند قرار دارد و وقتی به دور جگر پیچیده و کباب میشود، طعم بینظیری به آن میدهد. به همین دلیل به آن جگر پردهپیچ یا جگر کفنپیچ نیز گفته میگویند.
انتهای پیام/ر