سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستیابی به فناوری تولید خمیر ترش در چهارمحال و بختیاری

بزرگترین واحد تولید نان صنعتی در چهارمحال و بختیاری به فناوری تولید خمیر ترش دست یافت.

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری صمت چهارمحال وبختیاری گفت: واحد صنعتی آزاد توشه سپاهان باتوجه به تشکیلات سازمانی، امکانات آزمایشگاهی، تجهیزات تخصصی و نیروی انسانی متخصص، از طرف اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان حائز شرایط دریافت گواهی و پروانه تحقیق و توسعه شد.

حمیدقنبری افزود: این واحد صنعتی این پروانه را به خاطر توانمندی انجام فعالیت‌های تحقیقاتی توسعه‌ای و کاربردی پیرامون تولید انواع نان‌های حجیم و نیمه حجیم صنعتی کسب کرده است

قنبری گفت: دستیابی به فناوری تولید خمیر ترش، بازمهندسی وبهره گیری مناسبتر ازخطوط تولیدی، دستیابی به فناوری تولید خمیر منجمد، مطالعه و پژوهش پیرامون انواع نان بدون گلوتن، بهبود روش‌های آنالیز مواد اولیه، بهبود فرمولاسیون محصولات جاری محصولات طراحی شده در واحد تحقیق و توسعه خمیر منجمد، نان بدون گلوتن و نان بلوط ازدستاورد‌های واحد تحقیق و توسعه است.

گفتنی است: کارخانه آزاد توشه سفیددشت در ۱۰۰ هزار متر مکعب با زیربنای ۷ هزار متر مکعب ساخته شده است که تولیدات خود را علاوه‌بر چهارمحال و بختیاری در استان‌های اصفهان و تهران توزیع می‌کند.

برچسب ها: نان صنعتی ، صمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.