سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آش عباسعلی کرمانشاه برترین آش ایران شناخته شد

در هفدهمین جشنواره ملی آش ایرانی فهیمه صالحی از استان کرمانشاه با آش عباسعلی کرمانشاهی رتبه برتر کشور را از آن خود کرد.

هفدهمین جشنواره آش ایرانی به میزبانی شهر زنجان در حالی برگزار شد که فهیمه صالحی از استان کرمانشاه برای چندمین بار مقام برتر ملی را از آن خود کرد که به همین بهانه گفت و گویی با او داشتیم.

به گفته فهیمه صالحی در جشنواره اخیر ۴۰ شرکت کننده از اقصی نقاط ایران زیر نظر ۲ آشپز خارجی و چهار داور بین المللی به رقابت پرداختند و در ۱۰ آیتم مانند تزیین و سفره آرایی، اصالت و آگاهی آشپز از خواص و مواد آش و نیز پوشش مناسب به طور کامل ۱۰۰ امتیاز آن را کسب کرده است.

وی افزود: این سومین بار است که در مسابقات آش ایرانی در زنجان مقام برتر را کسب می‌کنم ضمن اینکه قبل از کرونا نیز در جشنواره غذایی جاده ابریشم در همین شهر زنجان با خورشت خلال کرمانشاهی باز هم مقام اول جشنواره را به دست آوردم.

صالحی توضیح داد: شهر زنجان در زمینه جشنواره غذا بسیار فعال است و ۱۰ سالی می‌شود که در این جشنواره شرکت می‌کنم.

وی در خصوص چگونگی آشنایی با این جشنواره‌ها و شرکت فعال در آنها نیز گفت: در ابتدا به عنوان شغل خانگی شروع به پخت و فروش آش می‌کردم که به مرور پیدا کردن مشتری‌های ثابت باعث شناخته شدن من و دعوت به جشنواره‌ها شد.

او افزود: همین شناخته شدن باعث شد تا به جشنواره‌های ترکیه و سلیمانیه عراق نیز برای عرضه و فروش دعوت شوم و در تمام این مدت پسرم فرهاد پا به پای من همراهم بوده است.

هفدهمین جشنواره آش ایرانی روز‌های پنجم و ششم مهرماه جاری در شهر زنجان برگزار شد.

آش عباسعلی کرمانشاه قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و نامش را از آشپزی گرفته است که آن را برای روزه داران در ماه رمضان می‌پخت، در این آش کرمانشاهی از انواع حبوبات، گوشت، سبزی‌ها و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله می‌خواهد.

استفاده از روغن معروف کرمانشاهی یکی از ویژگی‌های بارز و متمایز آش عباسعلی است.

برچسب ها: جشنواره ، آش عباسعلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۴۹ ۲۷ مهر ۱۴۰۳
به نظرم سوپ سنگ بهتره
ناشناس
۰۱:۲۹ ۲۷ مهر ۱۴۰۳
کسی که این آش رو تا به حال نخورده باشه طبیعیه فرقش رو با بقیه آش ها متوجه نشه شاه آش ها عباسعلی عاشقشم
فرشته
۲۳:۰۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
کوردا همیشه پرچمشون بالاست ... هر بژی کورد زنده باد کورد
ن م
۰۹:۲۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۳
کرد اگه پرچم داشت دولت بهش آب و برق میداد داداش
فرشته
۲۲:۵۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
کردا همیشه پرچمشون بالاست ... زنده باد کرد
ایلیا
۱۰:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
?ای بابا?بعداز اینهمه مصاحبه و تعریف و تمجید اقلاً دستورپخت این آش کذایی رو هم ارائه میدادین☹️
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
به نظرم آش دوغ یا آش کشک خوشمزه‌تر باشه
ناشناس
۲۰:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
بی خیال بابا کی این مقام بهش داده

هزاران آش بهتر ازون هست
آش رشته اولین آش ايرانه
دوم میرسه به شعله قلمکار
عباسقلی. ؟؟؟ ؟؟
ناشناس
۱۷:۲۰ ۲۷ مهر ۱۴۰۳
دقیقا همینطور که فرمودید.
علی
۱۷:۵۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
در شهرستان آران وبیدگل،نان شیرینی با ترکیبات.آرد و زعفران وهل و
خرفه و شکر وشیر و گلاب و...در روز تاسوعا،نهم محرم می پزند که قدمت بالایی دارد وبه نان حضرت عباس علیه السلام،یا نان عباسعلی شهرت
دارد‌.
و امروزه به خاطر تقاضای بالا وکیفیت بی نظیر نان عباسعلی خلیفه.
هرروزه پخت ودر مراسم و روضه ها و قراءت قرآن ها وسالگرد شهدا
که در خود خانه های شهدا برگزار می گردد توزیع و پخش می گردد.
و سفارشات زیادی هم پیش خرید می گردد.
ناشناس
۱۶:۳۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
به آش رتبه می‌دید؟؟؟ بعد میگن ایران کشور شادی نیست!!
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
به نظر من کالجوش بهترین آشه