سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماجرای تهدید‌های سریالی و افشاگری‌های هنرمندان

تهدیدات علیه هنرمندان، از صابر ابر تا مادر علی انصاریان، پرسش‌هایی درباره واقعیت یا اغراق در رسانه‌ها ایجاد کرده است.

روز‌هایی که جامعه هنری و سینمایی بهت‌زده قتل داریوش مهرجویی و همسرش بود، فقیهه سلطانی در فضای مجازی تهدید شد. این تهدید آن‌قدر جدّی گرفته نشد که به‌طور چشمگیری توجه‌ها را جلب کند.

مدتی بعد مهران رجبی در خیابان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و در گفت‌وگویی اشاره کرد که فردی ناشناس به او حمله کرده است.

به‌دنبال این واقعه، بحث‌هایی درباره چند مورد اخاذی در فضای رسانه مطرح شد تا اینکه چند روز پیش صابر ابر ادعا‌هایی را مطرح کرد. او در صفحه مجازی‌اش اعلام کرد که توسط شخصی مورد تهدید قرار گرفته و در یکی از خیابان‌های معروف تهران، چاقو خورده است. با این حال، موضوع قدری شائبه‌برانگیز است چرا که هیچ فیلم یا عکسی از این حادثه منتشر نشده است.

در حالی که این نوع اتفاقات معمولاً از سوی طرفداران و رهگذران کوچه و خیابان زیر ذره‌بین قرار می‌گیرد، ابعاد دیگر ماجرا باید بیشتر بررسی شود. این قضاوت‌ها و گمانه‌زنی‌ها مشابه روایت‌هایی هستند که بعد از قتل داریوش مهرجویی مطرح شد یا درباره خودکشی «زهره فکورصبور» بازیگر سینما و تلویزیون. در این موارد، با مشخص شدن ابعاد دیگر، همه متوجه غبارآلود شدن واقعیت در زیر خروار‌ها عوام‌فریبی و بازی رسانه‌ای شدند.

در حال حاضر، باید توجه کرد که آیا سلبریتی‌ها در کنار موضع‌گیری‌های عجیب و غریب، بازی جدید رسانه‌ای به نام «تهدید به قتل» راه انداخته‌اند یا ماجرا از قراری دیگر است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ اخیراً از مشخص شدن ماجرای تهدید بازیگر زن پرده‌برداری کرد. بازیگری که مدتی پیش به پلیس فتا مراجعه کرده و عنوان کرده بود که فردی علیه او مطالب توهین‌آمیزی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده و وی را به انتشار فیلم‌ها و عکس‌های خصوصی‌اش تهدید کرده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این فرد (متهم) با مشخصات خود بازیگر، صفحه تقلبی ایجاد کرده و به او پیام داده است. با اقدامات پلیسی، هویت کامل این فرد آشکار شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی، او در یک عملیات ضربتی در شمال شهر تهران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل می‌شود.

ساعتی بعد، خبر دیگری در فضای مجازی منتشر شد. این بار، مادر علی انصاریان، بازیگر و چهره فوتبالی شناخته‌شده‌ای که چند سال گذشته بر اثر بیماری کرونا درگذشت، تهدید به قتل شده است. سادات شاه ولایتی، مادر علی انصاریان، از یک اتفاق عجیب و غریب پرده برداشت؛ او از دو فرد که بسیاری از اهالی فوتبال آنها را می‌شناسند، شکایت کرده که او را تهدید به قتل کرده‌اند.

ماجرا از این قرار است که ح. ا. ا و ف. ا با جعل سند، اموال علی انصاریان را بالا کشیده‌اند و ح. ا. ا مادر او را تهدید کرده که با چادرش خفه‌اش خواهد کرد. به گفته مادر علی انصاریان، او حتی گفته با اسلحه گرم و نارنجک خانه‌اش را منفجر می‌کند. مادر علی انصاریان از اهالی فوتبال خواسته است که مال پسر و جان خودش را نجات دهند.

اینها تنها بخشی از خبر‌های دیگر درباره تهدید چهره‌ها هستند. به غیر از روشن شدن تکلیف خانم بازیگر و دستگیری فرد تهدیدکننده، هنوز ابعاد دیگر ماجرا‌ها مشخص نشده است. انتظار می‌رود مقامات حقوقی و قضایی به طور کامل و به دور از نام‌ها، پرونده‌ها را پیگیری کنند و به سریال جدید «تهدید شخصیت‌ها یا سلبریتی‌ها به قتل» پایان دهند.

در سطح جهانی نیز، سینماگران و هنرمندان به طور مشابه در کانون توجه رسانه‌ها قرار دارند. بسیاری از هنرمندان بین‌المللی در مواقعی که تحت فشار یا در موقعیت‌های بحرانی قرار می‌گیرند، ممکن است واقعیت را به گونه‌ای ارائه دهند که به نفع خودشان باشد یا برای جلب توجه عمومی تلاش کنند. این استراتژی‌ها اغلب منجر به تولید اخبار و داستان‌هایی می‌شود که ممکن است همه جوانب واقعیت را نپوشانند یا تحریف شده به نظر برسند.

بسیاری از رسانه‌ها در سراسر جهان به بررسی دقیق و تحلیل اخبار می‌پردازند، اما گاهی اوقات فشار رسانه‌ای و رقابت برای جلب توجه، باعث می‌شود که داستان‌ها به شکلی اغراق‌آمیز یا نادرست ارائه شوند. هنرمندان و سینماگران خارجی نیز در این زمینه استثنا نیستند و برخی از آنها ممکن است از فضای رسانه‌ای برای تقویت موقعیت خود یا جلب توجه بیشتر بهره‌برداری کنند.

این موضوع نیاز به برخورد جدی‌تر از سوی مقامات و رسانه‌ها دارد تا مطمئن شویم که اخبار به‌طور دقیق و بی‌طرفانه گزارش می‌شود و واقعیت‌ها به درستی بازتاب داده می‌شوند. اگر هنرمندان و سینماگران برای منافع شخصی خود به تحریف واقعیت‌ها بپردازند، باید با آنها به طور جدی برخورد شود و رسانه‌ها نیز باید در این زمینه مسئولانه عمل کنند تا مانع از گسترش اطلاعات نادرست شوند.

اگر ماجرا همان‌طور که سلبریتی‌ها می‌گویند، باشد، فرد یا افراد خاطی باید مجازات شوند و اگر سلبریتی‌ها صرفاً برای دیده شدن و مظلوم‌نمایی اهداف شخصی خود را دنبال می‌کنند، باید با آنها برخورد جدّی شود.

منبع: تسنیم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
میلاد وظیفه
۱۱:۲۲ ۱۱ شهريور ۱۴۰۳
من ۲ سالی هست که اینستاگرام رو پاکش کردم خیلی بهش اعتیاد داشتم
ناشناس
۱۰:۴۷ ۱۱ شهريور ۱۴۰۳
به جای اینکارها برن تو اداره پلیس قشنگ شکایت کنن انگار اینستاگرام اداره پلیس شکایتشون رو میارن اونجا
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۱ شهريور ۱۴۰۳
,اینستاگرام ،قاتل خاموش خانواده ها،
خوش به حال خودم که ترکش کردم